Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför gjorde Kylie Jenner och Travis Scott slut

- 11/10/2019, 12:05 -

Kylie Jenner och Travis Scott gjorde slut i slutet av september. Nyheten kom som en chock. Nu avslöjas de verkliga anledningarna till stjärnparets plötsliga uppbrott.

De första dagarna i oktober stod det klart att förhållandet mellan Kylie Jenner, 22, och rapstjärnan Travis Scott, 28, var över. De blev ett par i april 2017 efter att de träffats på Coachella-festivalen.

Kylie och Travis hann vara ihop i en månad innan Kylie blev gravid med parets dotter Stormi.

Travis Scott, Stormi Webster och Kylie Jenner
Travis Scott, Stormi Webster och Kylie Jenner. Bildkälla: Stella Pictures

Nyheten om att paret går skilda vägar kom som en chock för många – men nu avslöjas det vad som låg bakom uppbrottet. Kylie ville skaffa ett till barn. Men det var inte något för Travis.

– Kylie klängde sig fast i förhållandet så länge hon kunde. De hade inte haft det bra på länge, men hon var säker på att de kunde lösa sina problem, säger en källa till Heat via Mirror.

Enligt källan så kände sig Travis "kvävd" av familjelivet.

– Hon blev gravid bara veckor in i deras förhållande, och hon har ägnat de senaste åren åt att försöka få Travis att komma in i familjelivet, säger källan.

Kylie Jenner
Kylie Jenner tog uppbrottet mycket hårt. Bildkälla: Stella Pictures.

För Travis var det inte heller enkelt att göra slut.

– Han hatade att göra Kylie illa och det förstörde henne nästan. Men han visste att han inte kunde ge henne vad hon ville ha, säger källan vidare.

Kylie hade även svårt att lita på Travis. I vintras hittade hon opassande sms från andra kvinnor i hans telefon, och det resulterade i ett stort bråk, skriver Inquisitr.