Kylie Jenner och Travis Scott har gjort slut
Kylie Jenner och Travis Scott har gjort slut – nu avslöjas anledningen. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Därför gjorde Kylie Jenner och Travis Scott slut

Kylie Jenner och Travis Scott gjorde slut i slutet av september. Nyheten kom som en chock. Nu avslöjas de verkliga anledningarna till stjärnparets plötsliga uppbrott.


De första dagarna i oktober stod det klart att förhållandet mellan Kylie Jenner, 22, och rapstjärnan Travis Scott, 28, var över. De blev ett par i april 2017 efter att de träffats på Coachella-festivalen.

Kylie och Travis hann vara ihop i en månad innan Kylie blev gravid med parets dotter Stormi.

Travis Scott, Stormi Webster och Kylie Jenner. Bildkälla: Stella Pictures

Nyheten om att paret går skilda vägar kom som en chock för många – men nu avslöjas det vad som låg bakom uppbrottet. Kylie ville skaffa ett till barn. Men det var inte något för Travis.

– Kylie klängde sig fast i förhållandet så länge hon kunde. De hade inte haft det bra på länge, men hon var säker på att de kunde lösa sina problem, säger en källa till Heat via Mirror.

Enligt källan så kände sig Travis "kvävd" av familjelivet.

– Hon blev gravid bara veckor in i deras förhållande, och hon har ägnat de senaste åren åt att försöka få Travis att komma in i familjelivet, säger källan.

Kylie Jenner tog uppbrottet mycket hårt. Bildkälla: Stella Pictures.

För Travis var det inte heller enkelt att göra slut.

– Han hatade att göra Kylie illa och det förstörde henne nästan. Men han visste att han inte kunde ge henne vad hon ville ha, säger källan vidare.

Kylie hade även svårt att lita på Travis. I vintras hittade hon opassande sms från andra kvinnor i hans telefon, och det resulterade i ett stort bråk, skriver Inquisitr.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.