Mello-stjärnan Renaida Braun, 22: "Jag har cancer"

Det är på sin Instagram som Mello-stjärnan Renaida berättar om det jobbiga beskedet hon nyligen fick. "Jag har fått cancer och det suger".


Renaida Braun, 22, blev hela Sveriges älskling när hon slog igenom i ”Idol” 2016 där hon fullkomligt knockade juryn under sin audition och slutade på en sjätteplats i tävlingen. 

2018 ställde hon upp i Melodifestivalen med låten ”All the feels” som det året blev ett väldigt hyllat nummer. Senast har publiken sett henne 2018 i  musikprogrammet ”Stjärnornas stjärna” där hon även där briljerade med sin fantastiska röst. 

Renaida har gjort succé på den svenska scenen. Bildkälla: Stella Pictures

Nyligen tog Renaida en paus från Instagram och hennes följare har undrat vart hon tagit vägen. Under söndagskvällen gick hon ut med en väldigt känslosam video där hon berättar att hon fått cancer. 

"Det var länge sen jag var här på Instagram, och jag ska berätta varför. Det är för att jag har blivit sjuk. Jag har fått cancer. Vilket suger. Då vet ni, säger hon med ett snabbt avslut på videon då tårarna kommer. 

Hon publicerade även en bild där hon skriver att hon gett sig fan på att klara detta. 

”Trodde aldrig att jag som 22-åring skulle skriva att jag har fått cancer, men det har jag. Detta är mycket tufft men jag ska fan klara det. Nu vet ni – var rädda om er”, skriver hon i bildtexten.

Nu stöttas hon av vänner, fans och familj i kommentarsfältet. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!