Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nina Glimsell : "Ätstörningarna kom tillbaka inne i Paradise Hotel"

- 14/10/2019, 13:16 -

Det är ikväll som Nina Glimsell gör en rungande comeback i Paradise Hotel. Det blir ett känslosamt avsnitt som inkluderar både tårar, skratt, chock och sex

Paradise Hotel 2019 har redan efter bara några veckor slagit väldigt många rekord. I huset har tittarna fått bevittna en fyrkant, hugg i ryggen, pakter, kärlek, svek, tårar, drama, kastade drinkar och massor av sex. 

Och det är bara början. 

Fyrkanten i Paradise Hotel
Den omtalade fyrkanten. Bildkälla: Viafree

I måndagens avsnitt kliver nämligen Marcelo Peñas ex-flickvän Nina Glimsell in på hotellet. Det före detta paret träffades under förrförra säsongen av PH. Efter det var de tillsammans i ett år tills Marcelo bestämde sig för att vara med i en ny säsong (denna). Vilket gjorde att det tog slut mellan profilerna.

Och de hade alltså inte träffat på varandra efter att han åkt för att spela in.... tills i kvällens avsitt. 

Marcelo och Nina
Det kommer att bli otroligt känslosamt i måndagens Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree

– Vad gör du här?, frågar en chockad Marcelo. 

– Jag vet inte..., svarar Nina som efter några sekunder brister ut i gråt. 

I Expressens Q/A berättar nu Nina att hon inte känner igen sig nu när hon ser sig på TV. Detta då hon mådde väldigt dåligt inne på hotellet. 

– Jag åt ingenting. Jag hade en sån ätstörning där när jag klev in. Min hy var fruktansvärd. Jag var blek, grå, torr och mycket finnar. Jag mådde väldigt dåligt både innan jag klev in och när jag var där inne, berättar hon. 

– Jag hade även väldigt stora läppar när jag klev in i denna säsong. Jag har tömt allting nu. Så jag var väldigt blind för hur jag såg ut när jag var där, berättar hon. 

Nina berättar även att hon idag mår mycket bättre och i kommentarsfältet hyllas hon för att hon vågar berätta om sin svåra tid. 

Kollar du på Paradise Hotel?