Bonde söker fru-Alexander om dejtingen: " Ibland blev det oseriöst"

- 16/10/2019, 15:47 -

Dannike-sonen Alexander är högaktuell för årets upplaga av Bonde söker fru, men hur såg hans dejtingliv ut innan programmet? Och vilka dejtingtjänster använde han? Nyheter24 har träffat Alexander som avslöjar allt.

Mjölkbonden Alexander, 35, från Dannike är superaktuell för årets Bonde söker fru. I programmet dejtar han flera kvinnor i hopp om att träffa den rätta. Men hur såg hans dejtingliv ut innan han sökte in till Bonde söker fru?

Alexander berättar att han har bland annat använt appen Tinder och hemsidan Happy Pancake för att träffa potentiella partners. Men att skriva en presentation om sig själv är inte den lättaste uppgiften.

– Ibland blev det oseriöst, att jag bara skrev något kort om mig själv. Men vissa gånger var jag superseriös. Jag ville ha det seriöst för att se hur det funkade med olika profiler, säger Alexander till Nyheter24.

Störde sig på tjejernas utseendefixering

Samtidigt kunde han störa sig på att många tjejer fokuserade alldeles för mycket på deras utseenden och inte så mycket på deras personligheter. 

Vilken presentationstext fungerade bäst som du använde dig av?

– Att man hade något som kunde väcka intresse, något som stack ut var viktigt att ha. Men ibland tog man bort det för att förnya sig. 

Vad skrev du då för att väcka intresse?

– Man berättade om sitt liv och sina intressen. Det gäller att ha lite humor mellan raderna så att det kan bli intressant att läsa. Har man en presentation som är en A4-lång, då tappar ju personen intresset. Det ska vara kort, koncist och mycket information.

Bonde söker fru
Deltagarna i Bonde söker fru. BIldkälla: Anders Wiklund/TT
Tittar du på Bonde söker fru?