Jennifer Aniston och Vänner-skådespelarna
Jennifer Aniston gjorde en hyllad debut på Instagram – men en detalj i hennes första bild har fått fansen att höja på ögonbrynen. - Foto: Stella Pictures

Detaljen i Jennifer Anistons bild: "Ska vi låtsats som ingenting"

Få kan ha missat att "Vänner"-stjärnan Jennifer Aniston skaffade Instagram tidigare i veckan. Men alla kanske inte har sett detaljen i hennes hyllade första bild. "Ska vi bara låtsats som att vi inte ser?", skriver ett fan.


Bättre sent än aldrig. Tidigare i veckan skaffade skådespelarstjärna Jennifer Aniston, 50, äntligen ett konto på Instagram. På bara några få timmar fick hon miljontals följare, och i skrivande stund har 13 miljoner Aniston-fans hittat till hennes lilla bildvrå.

Den första bilden hon la ut visade hur hon hängde med sina "Vänner"-kollegor Lisa Kudrow, Courtney Cox, Matt Leblanc, David Schwimmer och Matthew Perry.

Jennifer Aniston och hennes vänner. Bildkälla: Stella Pictures.

Genast började det spekuleras i huruvida gänget planerar en efterlängtad comeback. Men de ryktena var Aniston snabb med att skjuta ner. 

I radioshowen The Howard Stern show" så berättade hon att återföreningen i själva verket handlade om något så simpelt som en middag.

– Alla var i stan samtidigt och det visade sig att vi hade tid för att äta middag tillsammans, sa Aniston då.

"Ska vi bara låtsats som att vi inte ser?"

Ganska snabbt efter att Anistons bild blev viral så började det tisslas och tasslas om en detalj på gruppbilden. På en mobiltelefon ser det nämligen ut att ligga linor av kokain. 

Detaljen på Jennifer Anistons gruppbild fick fansen att undra. Bildkälla: Stella Pictures.

På Twitter var många snabba med att skämta om att det ser ut som droger...

"Jag undrar när Jennifer Aniston kommer upptäcka att hon glömde gömma drogerna"

"Det har nyligen kommit till min vetskap att bilden som gav Aniston miljontals följare också avslöjar att kokain är hemligheten bakom hennes perfekta hy"

"Ska vi bara låtsats som att vi inte ser kokainet på mobiltelefonen?"

"Jennifer Aniston har blivit en sån amerikansk ikon att ingen bryr sig om hon har kokain på en mobiltelefon"

"Jag trodde att hela Jennifer Aniston och kokain-debaclet var Photoshop men herregud bilden ligger kvar"

Det här är inte första gången ett sådant här rykte drabbar kändisar. I början av 2018 la Victoria Beckham ut en bild på sig själv tillsammans med Spice Girls-damerna. 

Victoria Beckham med sina Spice Girls-kollegor. Bildkälla: Stella Pictures.

Snabbt noterade fansen ett mystiskt vitt pulver på en mobiltelefon i bakgrunden. Men det var bara ljusets reflektion på mobilen, och vi gissar att samma sak hände Jennifer och hennes "vänner".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...