Detaljen i Jennifer Anistons bild: "Ska vi låtsats som ingenting"

- 18/10/2019, 11:27 -

Få kan ha missat att "Vänner"-stjärnan Jennifer Aniston skaffade Instagram tidigare i veckan. Men alla kanske inte har sett detaljen i hennes hyllade första bild. "Ska vi bara låtsats som att vi inte ser?", skriver ett fan.

Bättre sent än aldrig. Tidigare i veckan skaffade skådespelarstjärna Jennifer Aniston, 50, äntligen ett konto på Instagram. På bara några få timmar fick hon miljontals följare, och i skrivande stund har 13 miljoner Aniston-fans hittat till hennes lilla bildvrå.

Den första bilden hon la ut visade hur hon hängde med sina "Vänner"-kollegor Lisa Kudrow, Courtney Cox, Matt Leblanc, David Schwimmer och Matthew Perry.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston och hennes vänner. Bildkälla: Stella Pictures.

Genast började det spekuleras i huruvida gänget planerar en efterlängtad comeback. Men de ryktena var Aniston snabb med att skjuta ner. 

I radioshowen The Howard Stern show" så berättade hon att återföreningen i själva verket handlade om något så simpelt som en middag.

– Alla var i stan samtidigt och det visade sig att vi hade tid för att äta middag tillsammans, sa Aniston då.

"Ska vi bara låtsats som att vi inte ser?"

Ganska snabbt efter att Anistons bild blev viral så började det tisslas och tasslas om en detalj på gruppbilden. På en mobiltelefon ser det nämligen ut att ligga linor av kokain. 

Jennifer Aniston
Detaljen på Jennifer Anistons gruppbild fick fansen att undra. Bildkälla: Stella Pictures.

På Twitter var många snabba med att skämta om att det ser ut som droger...

"Jag undrar när Jennifer Aniston kommer upptäcka att hon glömde gömma drogerna"

"Det har nyligen kommit till min vetskap att bilden som gav Aniston miljontals följare också avslöjar att kokain är hemligheten bakom hennes perfekta hy"

"Ska vi bara låtsats som att vi inte ser kokainet på mobiltelefonen?"

"Jennifer Aniston har blivit en sån amerikansk ikon att ingen bryr sig om hon har kokain på en mobiltelefon"

"Jag trodde att hela Jennifer Aniston och kokain-debaclet var Photoshop men herregud bilden ligger kvar"

Det här är inte första gången ett sådant här rykte drabbar kändisar. I början av 2018 la Victoria Beckham ut en bild på sig själv tillsammans med Spice Girls-damerna. 

Spice Girls
Victoria Beckham med sina Spice Girls-kollegor. Bildkälla: Stella Pictures.

Snabbt noterade fansen ett mystiskt vitt pulver på en mobiltelefon i bakgrunden. Men det var bara ljusets reflektion på mobilen, och vi gissar att samma sak hände Jennifer och hennes "vänner".