Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marcelo Peña och Nina Glimsell ovänner om när relationen tog slut

- 16/10/2019, 19:06 -

Det har sannerligen hettat till i årets Paradise Hotel sedan Nina Glimsell stegade in på hotellet och gjorde det hett om öronen för Marcelo Peña . Och det hela har bara börjat.

Paradise Hotel 2019 har redan efter bara några veckor slagit väldigt många rekord. I huset har tittarna fått bevittna en fyrkant, hugg i ryggen, pakter, kärlek, svek, tårar, drama, kastade drinkar och massor av sex. 

Men under veckan som gått har kaoset minst sagt eskalerat. Detta efter att Marcelo Peñas ex-flickvän Nina Glimsell klivit in. 

nina och Marcelo
Nina och Marcelo är med i Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree

Snabbt drogs profilerna till varandra som magneter – för att sedan börja tjafsa. Och samma anda blev det i programmets eftersnack Studio Paradise.

Bland annat så har Marcelo och Nina olika syn på när deras förhållande tog slut – detta då Nina anser att det tog slut när Marcelo åkte till Paradise Hotel – och Marcelo anser att det var redan flera månader innan. Detta skapar minst sagt friktion.

Detta ser du i klippet ovan.

Studio Paradise ser du onsdagar klockan 15.00 på Viafree och Viaplay.