Magdalena Graaf om bråket med Filip: "Vill ge honom en snyting"

- 18/10/2019, 14:39 -

Magdalena Graaf och sambon Filip Larsson ryker ihop då och då. Nu berättar tv-profilen om deras senaste bråk. "Kan hjärtligt och genuint ”ogilla” honom ibland", skriver Magdalena.

Sedan år 2010 har Magdalena Graaf, 43, varit tillsammans med Filip Larsson, 45. Paret bor tillsammans i en 16-miljoners villa i Djursholm, och tillsammans har de sönerna Charlie och Louie.

Magdalena och Filip planerar bröllop, och i en intervju med Amelia berättade Magdalena om Filips fina sidor.

– Det bästa med Filip är hans lugn. Han höjer aldrig rösten eller är sur. Han har många bollar i luften, vilket vi kan bråka om. Talar i telefon samtidigt som han äter och har svårt att vara närvarande. Filip vill vara överallt men räcker inte till, så han får skit från mig, från jobbet, från barnen, berättade Magdalena för Amelia.

Magdalena Graaf och Filip Larsson
Magdalena Graaf och Filip Larsson har varit ett par sedan 2010. Här ser vi dom på ett event år 2012. Bildkälla: Stella Pictures.

"Vill ge honom en snyting"

Men precis som i alla förhållanden så ryker Magdalena och Filip ihop ibland. I sin blogg berättar Magdalena för sina läsare om det senaste bråket – och enligt Magdalena så var det så att "väggarna vibrerade".

"Kan hjärtligt och genuint ”ogilla” honom ibland. Vilja äggknacka honom hårt med en matsked i bakhuvudet. Ge honom en snyting över näsan. Kanske rycka i den. Trampa honom på tårna men mina Dr Martens", skriver Magdalena.

Magdalena Graaf
Magdalena Graaf berättar om bråken med sambon Filip. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon berättar att han älskar att gå omkring och gnälla i "oändligheter" och att det gnälls på "alla, allt eller inget".

"Ibland är det VERKLIGEN befogat. Men när man vet att alla är trötta och hormonella. Så kan man kanske vänta med sin tjat-kaskad-gröt tills ett lite bättre tillfälle? Kallas fingertoppskänsla i MIN värld", skriver Magdalena upprört i sin blogg.