Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lady Gaga är singel igen – slut med pojkvännen Dan Horton

- 22/10/2019, 11:37 -

I tre månader hann Lady Gaga och ljudteknikern Dan Horton vara ett par. Men nu är romansen över, något som Gaga själv bekräftar.

Tidigare i år gick Lady Gaga, 33, och fästmannen Christian Carino, 50, skilda vägar. Många blev förvånade när de bröt sin förlovning – och genast satte rykten igång om att Gaga skulle ha ihop det med skådespelaren Bradley Cooper, 44.

Som bekant så hade Gaga och Bradley en otrolig kemi i filmen "A star is born" – så frågan som ställdes var om de hade gjort verklighet av sin romans...

Men i somras spreds paparazzibilder som visade att Gaga hade ett annat kex vid sin sida. Det var ingen mindre än hennes ljudtekniker Dan Horton, 37. Tidningen People kom även över bilder som visade hur Gaga och Dan hånglade.

Dan Horton
Dan Horton och Lady Gaga var ett par i tre månader. Bildkälla: Instagram/dhortonaudio

– Hon verkade självsäker och på en bra plats. De kysstes när de pratade väldigt nära. Ironiskt nog så hade hon ett bord på trottoaren så det var uppenbarligen helt okej att folk såg henne. Hon verkade väldigt lycklig när hon pratade med honom, sa en källa till People då.

Säg den lycka som varar. Tidigare i veckan avslöjade nämligen Us Weekly att Gaga och Horton nu har gjort slut.

På Instagram Story bekräftade Gaga uppbrottet. Under en möhippemiddag för en väninna så tog Gaga en selfie med sig själv och kompisen. Till bilden skrev hon "En snart gift kvinna och så jag – en singeltjej", skrev Gaga, uppger Cosmopolitan.

Lady Gaga
Lady Gaga lever livet som singel. Bildkälla: Instagram/ladygaga