Måndag 27 Jun
Stockholm

Game of Thrones-stjärnan dök upp på restaurang i Vänersborg

Personalen på den lilla restaurangen i Vänersborg var i chock när de insåg vem som precis beställt en orientalisk mixtallrik.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Personalen på den lilla kolgrillen i Vänersborg trodde att deras tisdag skulle bli en helt vanlig arbetsdag. Men så var inte fallet. 

Denna tisdag skulle nämligen en av världens mest kända skådespelare kliva in på restaurangen för att beställa en orientalisk mixtallrik, berättar Ttela.

– Det var andra gången han var här och vi kände inte alls igenom honom. Han hade keps och läsglasögon på sig. Vi trodde först att det var en vanlig byggarbetare, berättade Adriana Genc

Den som stegade in var nämligen den danske skådespelaren Nikolaj Coster-Waldau som spelar Jamie Lannister i Game of Thrones

Nikolaj Coster-Waldau är en av de bäst betalda i hela Game of Thrones-casten. Bildkälla: Stella Pictures

Anledningen till Nikolaj Coster-Waldaus Sverigebesök är inspelningen av den danske regissören Christoffer Boes film, där Coster har huvudrollen. 

Game of Thrones har kommit att bli en av världens största serier. Bildkälla: Stella pictures

– Det var en oväntad gäst. Han var väldigt, väldigt trevlig och berömde oss för den goda maten. Jag undrar fortfarande varför han valde vår restaurang, två gånger dessutom. Han måste tycka om medelhavsköket, berättade en av de som arbetar på restaurangen, för Ttela.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.