Drake och Kylie Jenner
Kylie Jenner firade Drake i onsdags. - Foto: Stella Pictures.

Kylie Jenners heta kväll med rapstjärnan Drake

Den nyblivna singeln Kylie Jenner sitter inte hemma och sörjer ex-pojkvännen Travis Scott. I onsdags roade hon sig rejält på rapstjärnan Drakes födelsedagsfest.


I slutet av september var förhållandet över mellan Kylie Jenner, 22, och rapstjärnan Travis Scott, 28. De blev ett par i april 2017 efter att de träffats på Coachella-festivalen.

Kylie och Travis hann vara ihop i en månad innan Kylie blev gravid med parets dotter Stormi Webster, som fyller 2 år i februari nästa år.

Livet som singel verkar inte särskilt deppigt för Kylie. Tvärtom så ser hon till att sätta guldkant på vardagen – med hjälp av rapstjärnan Drake...

Kylie Jenner. Bildkälla: Stella Pictures.

Den 24 oktober fyllde Drake 33 år, och under onsdagen firades det storslaget på Goya studios i Hollywood. På plats fanns superstjärnor som Adele, Rihanna, French Montana, P Diddy, Snoop Dogg och Fetty Wap. Och såklart Kylie...

Ett ögonvittne berättar för Us Weekly att Kylie höll sig nära Drake under hela kvällen.

– Hon rappade till låtar och dansade med sina vänner. De sågs inte dansa tillsammans, men de hade kemi, säger källan.

Drake firades rejält av kändiseliten i Hollywood. Bildkälla: Stella Pictures.

En annan källa som var på festen la också märke till gnistorna mellan Drake och Kylie.

– De skojade och Kylie skrattade. Hon verkade riktigt glad och på bra humör. Hon och Drake var väldigt bekväma med varandra. Det såg ut att finnas en attraktion mellan dom, sa den andra källan, skriver Daily Mail.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

Indieartister växer på Spotify

1 timme sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

igår 17:04
Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.

Persson Giolito lämnar Netflixproduktion

igår 16:38
Författaren Malin Persson Giolito väljer att ta bort sitt namn från Netflix spänningsserie "I dina händer" – som baseras på hennes bästsäljande bok med samma titel, skriver Dagens Nyheter.