Måndag 19 Apr
Stockholm

Kylie Jenners heta kväll med rapstjärnan Drake

Drake och Kylie Jenner
Kylie Jenner firade Drake i onsdags. Foto: Stella Pictures.

Den nyblivna singeln Kylie Jenner sitter inte hemma och sörjer ex-pojkvännen Travis Scott. I onsdags roade hon sig rejält på rapstjärnan Drakes födelsedagsfest.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I slutet av september var förhållandet över mellan Kylie Jenner, 22, och rapstjärnan Travis Scott, 28. De blev ett par i april 2017 efter att de träffats på Coachella-festivalen.

Kylie och Travis hann vara ihop i en månad innan Kylie blev gravid med parets dotter Stormi Webster, som fyller 2 år i februari nästa år.

Livet som singel verkar inte särskilt deppigt för Kylie. Tvärtom så ser hon till att sätta guldkant på vardagen – med hjälp av rapstjärnan Drake...

Kylie Jenner
Kylie Jenner. Bildkälla: Stella Pictures.

Den 24 oktober fyllde Drake 33 år, och under onsdagen firades det storslaget på Goya studios i Hollywood. På plats fanns superstjärnor som Adele, Rihanna, French Montana, P Diddy, Snoop Dogg och Fetty Wap. Och såklart Kylie...

Ett ögonvittne berättar för Us Weekly att Kylie höll sig nära Drake under hela kvällen.

– Hon rappade till låtar och dansade med sina vänner. De sågs inte dansa tillsammans, men de hade kemi, säger källan.

Drake
Drake firades rejält av kändiseliten i Hollywood. Bildkälla: Stella Pictures.

En annan källa som var på festen la också märke till gnistorna mellan Drake och Kylie.

– De skojade och Kylie skrattade. Hon verkade riktigt glad och på bra humör. Hon och Drake var väldigt bekväma med varandra. Det såg ut att finnas en attraktion mellan dom, sa den andra källan, skriver Daily Mail.

Kommentera
Kopiera länk
Dela