Nour El Refai och Henrik Schyffert har blivit föräldrar
Nour El Refai och Henrik Schyffert har blivit föräldrar. Bebisen har fått namnet Sami. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nour El Refai och Henrik Schyffert avslöjar fina bebisnamnet

Nour El Refai och Henrik Schyffert har blivit föräldrar – på Instagram delar paret med sig av bebislyckan och avslöjar dessutom namnet på sitt lilla knytte!


Komikerparet Nour El Refai, 31, och Henrik Schyffert, 51, har blivit föräldrar! På Instagram la Nour under måndagen ut en bild på sig tillsammans med Henrik och den nyfödda.

Till bilden skrev den nyblivna mamman Nour en riktigt fin text för att välkomna den lilla till världen – och dessutom avslöjade hon det fina namnet som paret har valt.

"Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din. Jag har anat den när jag känt dina sparkar i magen. Att det finns nånting riktigt stort att känna som jag inte kan förbereda mig på. Kärlek vid första ögonkastet. På ett ögonblick vet jag att jag dör för dig", skriver Nour på Instagram.

Henrik Schyffert och Nour El Refai har blivit föräldrar. Deras lilla bebis föddes på Södersjukhuset i Stockholm. Bildkälla: Stella Pictures.

I kommentarsfältet väller det in grattishälsningar från svenska kändisar som Oscar Zia, Karin Hermansson, Keyyo, Micael Bindefeld, Johan Rheborg, Cissi Fors och Carina Berg.

Det här är Nours första barn. Henrik Schyffert har två söner från ett tidigare förhållande.

Grattis till familjelyckan!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

1 timme sedan

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".