Torsdag 18 Aug
Stockholm

Nour El Refai och Henrik Schyffert avslöjar fina bebisnamnet

Nour El Refai och Henrik Schyffert har blivit föräldrar
Nour El Refai och Henrik Schyffert har blivit föräldrar. Bebisen har fått namnet Sami. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nour El Refai och Henrik Schyffert har blivit föräldrar – på Instagram delar paret med sig av bebislyckan och avslöjar dessutom namnet på sitt lilla knytte!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Komikerparet Nour El Refai, 31, och Henrik Schyffert, 51, har blivit föräldrar! På Instagram la Nour under måndagen ut en bild på sig tillsammans med Henrik och den nyfödda.

Till bilden skrev den nyblivna mamman Nour en riktigt fin text för att välkomna den lilla till världen – och dessutom avslöjade hon det fina namnet som paret har valt.

"Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din. Jag har anat den när jag känt dina sparkar i magen. Att det finns nånting riktigt stort att känna som jag inte kan förbereda mig på. Kärlek vid första ögonkastet. På ett ögonblick vet jag att jag dör för dig", skriver Nour på Instagram.

Henrik Schyffert och Nour El Refai har blivit föräldrar. Deras lilla bebis föddes på Södersjukhuset i Stockholm. Bildkälla: Stella Pictures.

I kommentarsfältet väller det in grattishälsningar från svenska kändisar som Oscar Zia, Karin Hermansson, Keyyo, Micael Bindefeld, Johan Rheborg, Cissi Fors och Carina Berg.

Det här är Nours första barn. Henrik Schyffert har två söner från ett tidigare förhållande.

Grattis till familjelyckan!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.