Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kaos bryter ut i Paradise Hotel – efter orden om Marcelo Peña

- 28/10/2019, 16:59 -

Marcelo Peña är minst sagt poppis i årets upplaga av Paradise Hotel. Detta visar sig inte minst på festerna där tjejerna råkar i luven på varandra.

Dramatiken fortsätter inne i årets Paradise Hotel – och av vad vi sett av kommande vecka så tycks det inte ens vara i närheten av att sakta ned. Årets säsong har gått till historien i sin leverans av drama, olycklig kärlek och sex. 

I år är det framförallt en profil som styrt lite extra inne på hotellet – nämligen Marcelo Peña, 29. 

Tjej efter tjej har fallit pladask för profilen och under två veckors tid hade Marcelo haft sex med varenda tjej på hotellet – varav alla fått starka känslor för honom. 

Mitt i kärlekskaoset stegar hans ex Nina Glimsell in som även hon fortfarande har känslor för Marcelo. 

– Jag trodde jag var över honom tills jag fick syn på honom, berättade hon i ett avsnitt. 

Då Ninas känslor inte är i närheten av svalnade så blev det ju snabbt friktion mellan henne och de andra tjejerna – som också är intresserade av Peña. 

Nina Glimsell
Känslorna svämmar över hos Nina Glimsell. Bildkälla: Viafree

Under måndagens avsnitt av Paradise når det hela ett klimax under kvällens fest då det hela spårar ur totalt. Främst mellan Nina och Erica Lindberg. Se klipp från avsnittet i spelaren ovan. 

Paradise Hotel ser du måndag – onsdag på TV3 och Viafree.