Måndag 19 Apr
Stockholm

Glenn Hysén: "En rejäl örfil på olydiga elever hade inte skadat"

Glenn Hysén är en van Twittrare och brukar då och då tycka till om allt mellan himmel och jord. Och ofta gillar han att minst sagt ta i från tårna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Glenn Hysén är inte bara gammal fotbollslegendar – han är även en riktigt flitig Twittrare. Men Glenn är inte rädd för att vädra sina åsikter – om man säger så. Detta har då och då försatt honom i lite blåsväder. 

Han har bland annat hånat Drottning Silvia genom att skriva att hon inte kan prata svenska: 

"Har man varit i Sverige så länge som hon har varit, så tycker jag att man borde kunna bättre svenska”, skrev han då. 

Han har även kallat partiledaren Jimmie Åkesson för en "go gubbe", vilket också fick en rad följare att höja lite på ögonbrynen. 

Glenn Hysén
Utklipp från Glenns Twitter. Bildkälla: Twitter

Nu har Glenn varit framme igen. Men denna gång handlar det om skolan. 

I Malou von Sivers program efter tio handlade dagens program om när skolinspektionen tog ett historiskt beslut när staten tog över för Storvretsskolan för att vända skolans kris. Malou gästades av ledande tillförordnade rektorerna som lyckades vända krisen på mindre än åtta månaders tid. 

Under diskussionen berättade de om olika situationer som uppkommit på skolan, vilket fick det att klia i Glenns fingrar. 

Glenn Hysén
Från Glenns Twitter. Bildkälla: Twitter

I kommentarsfältet finns det nu både folk som håller med Glenn till fullo, men även människor som skriver att aga mot barn varit förbjudet sedan länge. 

Några kommentarer lyder:

"Brukar verkligen gilla dig Glenn. Men här har du totalt fel. Detta är anledningen till att folk röstar på populistiska förslag"

"Håller med dig Glenn för gångs skull"

"Du har så jävla rätt, men man förstår att landet Sverige är på väg åt helvete när man läser vissa kommentarer på din tweet"

"Hej Glenn. Aga förbjöds i skolan 1958..."

Håller du med Glenn?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela