Magdalena Graaf och Magnus Hedman
Magdalena Graaf avslöjar hur relationen till Magnus Hedman ser ut idag. - Foto: Stella pictures

Magdalena Graafs ärliga ord om relationen med Magnus Hedman

I början av 00-talet var Magdalena Graaf och före detta fotbollsproffset Magnus Hedman ett av Sveriges hetaste kändispar. För Nyheter24 avslöjar Magdalena Graaf hur relationen till exet ser ut idag.


Systrarna Magdalena, 43, och Hannah Graaf41, slog  igenom som popartister på 90-talet. Sedan dess har de befunnit sig i rampljuset på ett eller annat sätt. 

Nu är de aktuella med en alldeles egen reality-serie där vi får följa systrarna i deras vardagsliv. 

Sedan år 2010 har Magdalena Graaf varit tillsammans med Filip Larsson, 45. Paret bor tillsammans i en 16-miljoners villa i Djursholm, och tillsammans har de sönerna Charlie och Louie.

Ett av Sveriges hetaste par

Men innan dess var Magdalena Graaf gift med före detta fotbollsproffset Magnus Hedman, 46. De blev snabbt ett av Sveriges hetaste par – men 2008 valde de att gå skilda vägar. 

Skilsmässan blev dessvärre en bråkig historia, men efter många år har de lyckats lägga det bakom sig. 

– Vår relation i dag är grym. Men det har tagit tid. Det tog många många år. I dag är vi bästa syskon-brorsa-kompisar, säger Magdalena Graaf till Nyheter24. 

Magdalena Graaf och Magnus Hedman på Fotbollsgalan 2007. Bildkälla: Stella pictures 

"Magnus kan bo hos oss" 

Det före detta paret har sönerna Tristan, 15, och Lancelot, 19, tillsammans. Magdalena tror att barnen uppskattar att se att deras föräldrar har en bra relation. 

– I dag kan Magnus och hans flickvän bo hos oss och ta hand om huset när vi är ute och reser, vi kan käka middagar ihop. Vi har en fantastisk relation. Jag tror barnen mår väldigt bra av att se att man kan hålla ihop, säger Magdalena Graaf. 

"Är på rätt väg"

Magdalena säger också att det är skönt att hon och Magnus kan tala gott om varandra nu för tiden. 

– Vi har kommit över att man vill sticka till varandra och framhäva sig själv som bättre än den andra. När man tagit det steget då vet man att man är på rätt väg, säger Magdalena. 

Se Nyheter24:s intervju med Systrarna Graaf i klippet ovan! 

Vill du läsa om varför Magdalena Graaf vill ligga sked med Leif GW Persson kan du göra det här!

Systrarna Graaf visas tisdagar 21.00 på Viaplay, TV3 och Viafree.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på serien Systrarna Graaf?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

2 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

3 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.