Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Se häktade artistens hälsning till polisen: "Tar mig aldrig levande"

- 07/11/2019, 14:10 -

Innan den svenska mordmisstänkta artisten kunde gripas under dramatiska former så skickade han via sitt Instagramkonto en hälsning till polisen. Artisten är nu häktad, på sannolika skäl misstänkt för mord.

Den 12 oktober hittades en 26-årig man död i Knivsta. Mannen hade skjutits i huvudet och sedan bränts. Polisens teori är att mannen mördades i Nacka och sedan dumpades på gården i Knivsta.

En svensk välkänd artist misstänktes för mordet och efterlystes. I polisens interna kommunikation ska mannen ha beskrivits som farlig och potentiellt beväpnad.

I lördags kunde artisten gripas under dramatiska former. Polisen kastade in chockgranater och motorsågade sig sedan in i dörren till det gömställe i Norrköping där artisten befann sig.

Artist häktad
Artisten är häktad, på sannolika skäl misstänkt för mord.

Raderade hälsningen till polisen

Under onsdagen häktades den 27-åriga artisten, på sannolika skäl misstänkt för mord, skriver Aftonbladet

Mannen är tidigare dömd för misshandel och grov misshandel. Han har även avtjänat fängelsestraff för rån och narkotikabrott.

På Spotify har artisten över 20 miljoner spelningar, och på Instagram har han nästan 30 000 följare. Några dagar innan polisen kunde gripa artisten så lades det ut en bild från hans Instagramkonto.

Till bilden där det stod "Fuck the police" hade artisten skrivit "De kan aldrig ta mig levande hahahhah fuck aina". Aina är slang för polis. 

Artisten
Artisten greps några dagar efter att han hade lagt ut den här bilden på sin Instagram.

Bilden raderades senare och artistens Instagramkonto är nu privat.