Stockholm

Peter Madsens flört Cammilla, 18, är med i "Dejta mig naken"

Cammilla, 18, skriver brev med den livstidsdömda mördaren Peter Madsen, och säger att dom "älskar varandra". Nu är Cammilla med i det danska dejtingprogrammet "Dejta mig naken".


Läs mer

I Danmark rullar dejtingprogrammet "Dejta mig naken" på TV2 Zulu. I programmet tävlar deltagarna – helt nakna från halsen och nedåt – om en dejt med den 23-åriga fiskaren Allan.

Under måndagens avsnitt var det många som satte kaffet i halsen. Detta då 18-åriga Cammilla Kürstein plötsligt dök upp i rutan.

I en intervju med B.T tidigare i år så berättade nämligen Cammilla att hon har en relation med Peter Madsen, 48. 

Madsen avtjänar ett livstidsstraff inne på fängelset Herstedvester Fængsel för mordet på den svenska journalisten Kim Wall.

Peter Madsen dömdes till livstids fängelse för mordet på Kim Wall. Bildkälla: Johan Hallnäs/TT Bild

"Han älskar mig"

Enligt danska Ekstrabladet så har Cammilla och Peter skickat brev till varandra, och Cammilla har även tatuerat in en hälsning från Peter.

På hennes underarm är texten "Kära hälsningar, din Peter" intatuerad tillsammans med en raket och ett flertal hjärtan.  

Cammilla Kürstein säger att hon älskar Peter Madsen älskar varandra. Bildkälla: TV2 Zulu

– Jag vet att han är en manipulativ psykopat, men vad han är dömd för förändrar inte vår relation. Han älskar mig för den jag är, och jag älskar honom för den han är, sa Cammilla i intervjun med B.T.

Ole Sejr Skjødt är redaktör för "Dejta mig naken", och för Ekstrabladet berättar han att kanalen fick reda på Cammillas förhållande med Madsen först efter att inspelningen var klar.

"Cammilla har gjort några val i livet som de flesta inte håller med om, men hennes val ligger utanför programmets ramar och ambition att omfamna den nakna kroppen utan filter, skriver han i ett mejl till Ekstrabladet.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.