Brutala dumpningen i Bonde söker fru: "Det är inte sant"

- 13/11/2019, 20:06

Tjejerna har gett bonden Jimmy mycket kritik för att han bara pratar om sig själv. I kvällens program fick en av tjejerna nog och valde att lämna honom efter ett bråk.

I kvällens avsnitt av Bonde söker fru fick vi bevittna en dramatisk dumpning när Isabelle Almgren valde att lämna bonden Jimmy Olofsson. Det hela började i förra avsnittet när Isabelle gav Jimmy kritik för att han pratar för mycket om sig själv. 

– Han har inte ställt en enda fråga till mig, berättade hon i dagens avsnitt. 

Isabelle tar ett tufft samtal med Jimmy
Isabelle tar ett tufft samtal med Jimmy. Bildkälla: TV4

Efter en kort diskussion berättade Isabelle att hon inte kände något och att hon skulle åka hem, men att det kändes i hjärtat. 

Efter att Jimmy fick beskedet lämnade han rummet med tårar i ögonen. Han sa också att han tog åt sig mycket av Isabelles kritik och menade att den var befogad. 

Jimmy gick ut ur rummet med tårar i ögonen.
Jimmy gick ut ur rummet med tårar i ögonen. Bildkälla: TV4

I programmet Bönderna berättar som sända på TV4 Play allt öppnade Isabelle upp sig om sina känslor efter det dramatiska avslutet. 

Linda Lindorff frågade om hon hade önskat att Jimmy hade stoppat henne från att åka. 

– Ja, det hade jag, erkände Isabelle. 

Fanns känslor kvar efter programmet 

Det var egentligen tanken att Jimmy också skulle vara på plats för att diskutera vad som hände i programmet men han hade inte möjlighet att dyka upp vilket gjorde Isabelle mycket besviken. 

Hon berättade för Linda Lindorff att det fanns känslor kvar fram tills idag men att hans frånvaro gjorde att det nu är helt slut. 

Se Isabelles och Jimmys samtal precis innan hon åkte hem i klippet ovan. 

Bonde söker fru sänds på onsdagar 20:00 på TV4.

Tittar du på bonde söker fru?