Eva & Adam blir ny långfilm.
Eva & Adam blir ny långfilm. - Foto: Torbjörn F Gustavsson/TT, Anders Wiklund/TT

Bekräftat: Tonårsserien Eva och Adam blir ny långfilm

Det är fredag och du sitter uppbullad i soffan med en Tom och Jerry–godispåse. Matkoman efter tacosen har precis lagt sig och du hör introt till Eva och Adam. Nu har du chansen att återuppleva detta nostalgiska 90–talsminne, Eva och Adam släpps nämligen som långfilm!


Kommer du ihåg när blyga Adam bjöd hem temperamentsfulla Eva på glass och varma hallon, den jobbiga storebrorsan Tobbe, klassens stöddigaste kille Jonte och gitarrkillen Alexander? 

För 20 år sedan kom serien Eva och Adam med två säsonger uppdelat med åtta avsnitt i vardera, några år senare kom långfilmen "Eva & Adam – Fyra födelsedagar och ett fiasko." Nu har det avslöjats att det blir ännu en ny långfilm.

PRODUKTIONSBOLAGET  FILMLANCE

Producenten Francy Suntinger säger till Nöjesbladet att hon bekräftar att de håller på att casta barn till en ny långfilm, men ännu är inget datum för premiär satt.

Maggie Widstrands casting skriver i ett Facebookinlägg att de söker tjejer och killar i åldern 11-16 år för olika roller i filmen. Även en kille i åldern 5-7 år sökes för rollen som Evas lillebror.

DET GÖR SKÅDESPELARNA IDAG

Idag är huvudskådespelarna Ellen Fjaestad och Carl–Robert Holmer–Kårell båda 33 år gamla.

Ellen Fjaestad har efter Eva & Adam bland annat varit röstskådespelare för flera filmer. Carl–Robert Holmer–Kårell har efter succéserien varit med på SVT:s julvaka och medverkat i utbildningsfilmer för Coop forum. 

LÄS MER: Känner du igen tjejen i Eric Saades video? Det är inte konstigt

Kommer du att se den nya Eva & Adam–filmen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kiss gör som Abba – blir avatarer

2 timmar sedan

"Suits" återuppstår – i Los Angeles

igår 22:24
Samma energi och lika snygga människor som i originalet. Det utlovas när fler detaljer börjar sippra ut om en "Suits"-spinoff som ska utspelas i Los Angeles.

Harry Potter-bok kan vara värd 800 000 kronor

igår 19:14
Den första brittiska utgåvan av ""Harry Potter och de vises sten" från 1997 ska aktionernas ut. Slutbudet väntas landa på motsvarande 500 000–800 000 kronor, rapporterar BBC.

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: “Fy fy fy”

igår 15:23
Gunilla Persson och Fröken Snusk är båda klara för att delta i Melodifestivalen 2024. I en intervju med Aftonbladet får Gunilla Persson frågan om vad hon känner för att tävla mot Fröken Snus.

Bianca Ingrosso tvingas lämna det egna eventet – på grund av…

igår 14:32
I helgen har Bianca Ingrosso och Lovisa Worge en pop-up butik för Ani Jewels. Men på grund av familjeomständigheter kan Bianca Ingrosso bara vara där i två timmar.

Tjuvar stal delar ur Anselm Kiefer-staty

igår 13:40
Tjuvar har stulit delar av den tyske konstnären Anselm Kiefers staty som stod i ett varuhus i Frankrike. Stölden motsvarar ett värde på omkring 10 miljoner kronor, enligt åklagaren.