Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bekräftat: Tonårsserien Eva och Adam blir ny långfilm

- 15/11/2019, 10:32 -

Det är fredag och du sitter uppbullad i soffan med en Tom och Jerry–godispåse. Matkoman efter tacosen har precis lagt sig och du hör introt till Eva och Adam. Nu har du chansen att återuppleva detta nostalgiska 90–talsminne, Eva och Adam släpps nämligen som långfilm!

Kommer du ihåg när blyga Adam bjöd hem temperamentsfulla Eva på glass och varma hallon, den jobbiga storebrorsan Tobbe, klassens stöddigaste kille Jonte och gitarrkillen Alexander? 

För 20 år sedan kom serien Eva och Adam med två säsonger uppdelat med åtta avsnitt i vardera, några år senare kom långfilmen "Eva & Adam – Fyra födelsedagar och ett fiasko." Nu har det avslöjats att det blir ännu en ny långfilm.

PRODUKTIONSBOLAGET  FILMLANCE

Producenten Francy Suntinger säger till Nöjesbladet att hon bekräftar att de håller på att casta barn till en ny långfilm, men ännu är inget datum för premiär satt.

Maggie Widstrands casting skriver i ett Facebookinlägg att de söker tjejer och killar i åldern 11-16 år för olika roller i filmen. Även en kille i åldern 5-7 år sökes för rollen som Evas lillebror.

DET GÖR SKÅDESPELARNA IDAG

Idag är huvudskådespelarna Ellen Fjaestad och Carl–Robert Holmer–Kårell båda 33 år gamla.

Ellen Fjaestad har efter Eva & Adam bland annat varit röstskådespelare för flera filmer. Carl–Robert Holmer–Kårell har efter succéserien varit med på SVT:s julvaka och medverkat i utbildningsfilmer för Coop forum. 

LÄS MER: Känner du igen tjejen i Eric Saades video? Det är inte konstigt

Kommer du att se den nya Eva & Adam–filmen?