Onsdag 23 Jun
Stockholm

Jessica Biel svarar efter otrohetsbilderna på Justin Timberlake

Jessica Biel och Justin Timberlake
Justin Timberlake anklagas för otrohet mot Jessica Biel – med sin motspelerska Alisha Wainwright. Foto:

Få kan ha undgått bilderna som visar hur Justin Timberlake myser med skådespelerskan Alisha Wainwright. Något som kanske inte var superpopulärt hos Justins fru Jessica Biel.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De senaste sju åren har Justin Timberlake, 38, varit gift med Jessica Biel, 37. Paret har även sonen Silas, 4, tillsammans.

Men nu anklagas Justin för otrohet efter att han hade en mysig stund med skådespelerskan Alisha Wainwright, 30. Justin och Alisha fotograferades bland annat när smekte varandra och höll varandra i handen under en festkväll i New Orleans.

Smekte varandra under festkvällen

Justin och Alisha befinner sig i skrivande stund i New Orleans där de spelar in filmen "Palmer". I filmen spelar de ett kärlekspar – och kanske är det inte bara en relation för vita duken...

– De log och skrattade. Under ett tillfälle så tog han tag i hennes hand och lät den vila på hans knä. Hon smekte sedan hans ben. Sedan tog han hennes händer och lekte med dom, berättade en källa för The Sun.

Justin och Alisha lämnade sedan baren tillsammans via en bakdörr kring 00.30 på natten.

Alisha Wainwright och Justin Timberlake fångades på bild när de satt och smekte varandra. Bildkälla: Instagram/alishawainwright

Efter att bilderna på Justin och Alisha kablats ut över hela världen så fylldes Jessica Biels kommentarsfält på Instagram av hundratals kommentarer från fans som tyckte att hon skulle dumpa Justin på stående fot.

"Ledsen över bilderna. Det är helt uppenbart att det är något som pågår på sättet de håller varandra i handen. Jag tror knappast att det här är första gången", skrev en person. En annan tyckte att Jessica skulle gå ännu längre och "bränna upp alla hans priser"

På Justin Timberlakes Instagramkonto var kommentarerna av hårdare ton. Han kallades bland annat för "patetisk" och "otrogen jävel".

"Han hade druckit för mycket" 

Nu avslöjar en källa för E! News hur snacket har gått mellan Justin och Jessica.

– De försöker avdramatisera det hela och skratta bort det som att det inte betyder något. Men samtidigt så var det givetvis högst opassande och något som skulle få vilken hustru som helst att känna obehag. Han hade druckit för mycket och drogs med, säger källan till tidningen.

Justin Timberlake och Jessica Biel har varit gifta i sju år. Bildkälla: Alex Berliner/Invision for the Television Academy/AP Images/TT Bild

Enligt källan så är Justin och Jessica fast beslutna att få sitt äktenskap att funka.

– Deras äktenskap kommer att överleva. Han känner sig skyldig och kommer återgälda henne. Hon är väldigt bra med honom och han vet hur mycket tur han har, säger källan vidare till E! News.

Kommentera
Kopiera länk
Dela