Fredag 7 Maj
Stockholm

Gunhild Stordalens fina ord till Petter: "Utan dig..."

Gunhild och Petter Stordalen har skilt sig
Gunhilds fina ord om ex-maken Petter Stordalen. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Petter och Gunhild Stordalen har fortsatt fin relation efter sin skilsmässa. Nu väljer Gunhild dessutom att skicka en fin hälsning till sin ex-make.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

År 2006 träffades den norska miljardären Petter Stordalen, 56, och miljöaktivisten Gunhild Stordalen, 40. Sommaren 2010 gifte sig.

Men efter 14 år tillsammans gick paret den 10 november ut och berättade att de separerar.

"Det känns konstigt att berätta om något så privat, men för att undvika rykten och spekulation väljer vi att vara öppna", skrev de i ett gemensamt pressmeddelande.

Gunhild får 106 miljoner kronor efter skilsmässan. Bildkälla: Stella Pictures.

Får drömvåning och miljoner

Sedan dess har det bland annat avslöjats att Gunhild får hela 106 miljoner kronor efter skilsmässan. Petter har även köpt en enorm lyxvåning till Gunhild i Oslo. Den tippas ha kostat mellan 12-20 miljoner kronor. 

Tidigare bodde Gunhild och Petter tillsammans på en av Oslos flottaste adresser – nämligen i området Bygdøy. Från villan, som är värderad till 100 miljoner kronor så hade de en magnifik utsikt över Oslofjorden.

Petter Stordalens lyxhus på Bygdøy. Bildkälla: Cornelius Poppe/TT Bild

Förutom pengarna och den nya lägenheten så kommer Petter Stordalen fortsätta att pumpa in pengar i Gunhilds hjärteprojekt EAT. Målet med EAT är att skapa en mer hållbar och hälsosam matindustri.

Tackar ex-maken med fina orden

Förra veckan blev Gunhild tilldelad ett riktigt prestigepris i New York. Det är den privata stiftelsen United Nations Foundation som jobbar tätt med FN som hedrade Gunhild och hennes arbete med EAT under Global Leadership Awards.

Instagram la Gunhild nyligen ut en bild från galan och skrev om de svallade känslorna och om hur stolt och glad hon är över att ha tilldelats priset. Hon passade även på att rikta ett par riktigt fina ord till sin ex-make.

"Tack till alla som bidrar och stödjer oss – och mest av allt ett tack till Petter Stordalen. Utan dig skulle inte EAT Foundation finnas", skrev Gunhild och avslutade med hjärtögon-emojis och en grässtrå-emoji.

Har du också bra relation med ditt ex?
Kommentera
Kopiera länk
Dela