Gunhild Stordalen
Gunhild Stordalen flyttar till drömvåning i Oslo - Foto: Stella Pictures, Google Maps

Hit flyttar Gunhild Stordalen – fick våning av Petter för 29 miljoner

Det är inte särskilt synd om Gunhild Stordalen efter skilsmässan från Petter Stordalen. Förutom 106 miljoner kronor och en vän för livet så har Gunhild även fått en lyxvåning för 29 miljoner kronor.


År 2006 träffades den norska miljardären Petter Stordalen, 56, och Gunhild Stordalen, 40. Sommaren 2010 gifte sig. Men efter 14 år tillsammans gick paret den 10 november ut och berättade att de separerar.

Kort efter uppbrottet stod det klart att Gunhild får hela 106 miljoner kronor efter skilsmässan. Petter har även lovat att fortsätta pumpa in pengar i hennes organisation EAT.

Gunhild får 106 miljoner kronor efter skilsmässan. Bildkälla: Stella Pictures.

Flyttar till lyxkvarteret 

Under sitt äktenskap så bodde Petter och Gunhild på en av Oslos flottaste adresser i området Bygdøy. Den 1 200 kvadratmeter stora villan bjuder på en magnifik utsikt över Oslofjorden. Idag är Stordalens villa värderad till cirka 100 miljoner kronor.

Petter Stordalens lyxhus på Bygdøy. Bildkälla: Cornelius Poppe/TT Bild

Där kommer givetvis inte Gunhild bo kvar efter uppbrottet. Istället flyttar hon till ännu en överdådig bostad. För över en vecka sedan avslöjade norska VG att Petter har köpt en lägenhet till Gunhild.

Betalade 29 miljoner

Idag avslöjas fler detaljer om våningen, med adressen Inkognitogata 19. I kvarteret ligger flera ambassader, statsministerns hem och det är bara ett stenkast från det kungliga slottet.

Inkognitogata 19 i Oslo blir Gunhilds nya adress. Inte illa. Bildkälla: Google Street View

För våningen, som är 252 kvadratmeter stor så har Petter betalat hela 29 miljoner kronor. Men då är det också fyra sovrum, fyra vardagsrum, fem eldstäder och två badrum, skriver Nettavisen.

– Ja det stämmer att jag ska flytta till Inkognitogata, skriver Gunhild i ett sms till Dagens Næringsliv.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

2 timmar sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

3 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

3 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?