Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dokusåpaprofil misshandlade pizzabagare: "Hade beställt utan sås"

- 28/11/2019, 14:58 -

En svensk dokusåpaprofil beställde en kebabpizza utan sås. Men när han fick sås på pizzan så misshandlade profilen pizzabagaren – med sparkar och slag.

En svensk manlig dokusåpaprofil i 20-års åldern är har nu dömts till fängelse efter att han har misshandlat en pizzabagare. Enligt Aftonbladet så hade profilen beställt en kebabpizza utan sås. Men när han ändå fick sås på pizzan så slog det slint. 

En övervakningsfilm från pizzerian visade bland annat hur dokusåpaprofilen slog pizzabagaren i ansiktet och sparkade honom i ryggen.

Dokusåpaprofil
På Instagram har profilen, som har synts i flera stora och välkända produktioner, över 150 000 följare.

Den senaste tiden har profilen hamnat i klammeri med rättvisan ett flertal gånger. I våras gjorde polisen ett tillslag hemma hos mannen. Det blev rena rama julafton – där hittade polisen bland annat  2 500 narkotikaklassade tabletter, cannabis, en hel del kontanter, en skyddsväst, en elpistol och hagelpatroner.

Under ett tillslag hos profilen så hittades en hel del narkotika. Bildkälla: Polisens förundersökningsprotokoll

Dokusåpaprofilen har nu ett 10 månaders långt fängelsestraff att se fram emot. Han ska även betala skadestånd.

Profilens advokat berättar för Aftonbladet att de kommer att överklaga domen.