Därför gjorde Margaux Dietz och Jacob Liebermann slut

Det har varit många frågetecken efter Margaux Dietz och Jacob Liebermanns uppbrott. Men nu väljer de att ta bladet från munnen och berätta vad det egentligen var som hände.


Influencerprofilen Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34, har varit ett par i över sju års tid.

År 2017 föddes parets son Arnold. I april tidigare i år så "gifte" sig Margaux och Jacob – nyligen avslöjades det nämligen att paret inte är gifta rent juridiskt. Detta då deras "vigselförrättare" Ebba Busch Thor saknar vigselrätt.

Margaux Dietz och Jacob Liebermann. Bildkälla: Stella Pictures

Men relationen har varit stormig sedan dess. Margaux har på sina sociala medier berättat att de går igenom en svår period just nu och nyligen berättade hon att de valt att bo isär. Men nu har de även gått ut med att det är slut mellan dem, men att de gör allting i sin makt för att lappa ihop relationen för familjens skull. 

– Vi tar testat det mesta för att försöka få ihop det här förhållandet – men ingenting har fungerat. Vi har gjort slut flera gånger tidigare men då hittat tillbaka till varandra, och alla gånger vi hittat tillbaka till varandra så är det för att vi gjort slut, säger Margaux. 

Ex-paret har pratat ut i ny video. Bildkälla: Youtube

– Att inte bryta en negativ spiral är nog det värsta man kan göra. Utan istället bara sitta i ett sjunkande skepp och vänta på att någonting ska hända. Därför gick vi in och sa – nej nu bryter vi. Sätter space mellan oss och ser vad som händer, säger Jacob. 

– Vi har svårt att sätta fingret på vad det egentligen är som inte fungerar men bråkar gör vi i alla fall inte, tillägger han. 

De avslutar med att berätta att sonen Arnold mår bra och bor hemma hela tiden medan Margaux och Jacob växlar mellan att bo borta och hemma. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

2 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.