Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför var Ida Warg och Alexander Pärleros nära på att göra slut

- 19/12/2019, 16:52

Det är i en öppen och ärlig video som profilerna Ida Warg och Alexander Pärleros berättar vad det var som gjorde att deras kärlekssaga var nära på att få ett abrupt slut.

Profilerna Ida Warg och Alexander Pärleros har varit ett par i nio hela år. Idag arbetar Ida som influenser/träningsprofil, poddare, författare och Youtuber medan Pärleros driver en av landets största poddar, föreläser och har även han släppt en bok.

De bor tillsammans i centrala Stockholm tillsammans med sin son Elvis

Ida och Alexander driver tillsammans även podden "Sånt är livet" där de pratar om allt mellan himmel och jord – bland annat sitt förhållande och motgångarna man kan komma och möta på när man lever tillsammans och på många sätt är väldigt olika. 

Samma ämne valde de att ta upp i sin senaste Youtubevideo där de berättade att det faktiskt varit nära på att ta slut mellan dem. 

Ida och Alexander diskuterar anledningarna till att de hållit ihop. Bildkälla: Youtube

– Jag har haft väldigt svårt att släppa in folk. Det har att göra med min barndom där jag fått med mig en del positiva saker men även en hel del negativt. Jag har varit väldigt egocentrisk och är en stark individualist. Jag gör saker hela tiden och har svårt att lita på andra runtomkring, säger han och fortsätter: 

– Så efter sju år av vårt förhållande hade ingenting riktigt hänt. Vi hade varit ihop och typ hängt lite på helgerna. Det kunde lika gärna ha tagit slut så efter sju år friade jag så vi gifte oss, Ida blev gravid och vi köpte lägenhet, avslutar Alexander. 

– På något sätt så tror jag även att det kan vara det som gjort att vi hållit ihop. Att vi låtit varandra leva separata liv, inflikar Ida.