Travis Scott och Kylie Jenner
Travis Scott kommenterade Kylies bild – och inte helt snäll... - Foto: Stella Pictures.

Travis Scotts spydiga ord efter Kylie Jenners avklädda bilder

Kylie Jenner avslutade år 2019 med ett par avklädda bilder på Instagram. Det var inte hennes ex-pojkvän Travis Scott särskilt förtjust i. Han kommenterades snabbt hennes bilder på ett rätt så spydigt sätt...


På Instagram har Kylie Jenner, 22, över 155 miljoner följare. Det gör henne till en av de absolut största profilerna på Instagram. Året avslutade sminkmiljardären med ett par avklädda bilder där hon poserade i underkläder i en säng.

"Det kändes inte rätt att gå in i år 2020 utan en sista thirst trap", skrev Kylie till bilderna. En thirst trap kan enklast beskrivas som ett sätt att få uppmärksamhet genom att lägga ut en sexig bild eller flörtiga meddelanden.

Kylies bilder har redan över 12 miljoner likes vilket är mycket mer än vad hon vanligtvis brukar få. Men en som inte var något fan av de heta bilderna är Kylies ex-pojkvän Travis Scott, 27...

"Gud jag gråter"

Bara några få minuter efter att Kylie publicerade bilderna så la Travis nämligen ut en Instagram Story där han hånfullt kommenterade "LOL", något som har fått det tidigare parets fans att reagera, skriver Cosmopolitan.

Några reaktioner lyder:

"Jag gissar att de inte är vänner just nu"

"Gud jag gråter!"

"Travis är förmodligen arg över att Kylie la ut dom där bilderna"

"Kylie la ut en thirst trap och Travis svarade "LOL". Kung. Ingen negativ energi under 2020"

Kylie och Travis – som har dottern Stormi Webster, 1, tillsammans – gjorde slut med varandra i slutet av september. 

Travis Scott, Stormi Webster och Kylie Jenner. Bildkälla: Stella Pictures

I den nya låten "Gatti" rappar Travis om vad det var som fick paret att gå skilda vägar. Kylie ville nämligen vara hemma och mysa och bli en soffpotatis. Detta var inte Travis så sugen på.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!