Phillipe Cohen startar Youtubekanal – det ska den innehålla

Nu har Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen äntligen bestämt sig – han ska starta upp en Youtubekanal. Och han vet exakt vad den ska handla om.


Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen är back in business och ser minst sagt ut att vara kärare än någonsin.För de som hängt med så har det varit lite upp och ned i relationen tidigare vilket resulterat i en rad uppbrott – men skam den som ger sig. 

Nu är paret tillsammans igen och ser ut att stormtrivas.

I Biancas senaste Youtubevideo visade hon upp en liten skymt av vad livet för tillfället innehåller utanför allt jobb – vilket var en ordentlig myshelg med Phillipe där paret spenderade dagarna och kvällarna med att äta goda middagar, baka, gå promenader och kolla på film. 

Bianca visade upp när hon bakade en banankaka för första gången vilket blev, som hon själv hade sagt, en otrolig succé. Men någon som är ännu mer rutinerad i köket är Phillipe. På Instagram följs han av hela 70 000 människor varav många just följer honom för hans matlagning. 

Nästan dagligen publicerar han videos med recept och tips för hur man lyckas i köket. Men nu har trycket från den hungriga publiken blivit så pass hård att han fått ta ett efterlängtat beslut. 

Phillipe är en baddare på att laga mat. Bildkälla: Phillipe Cohen Instagram

Nämligen att skaffa en Youtubekanal. 

              
Phillipe skrev ut sina glädjeord på Instagram. Bildkälla: Phillipe Cohen Instagram

Efter att han gått ut med beskedet blev responsen så pass bra att Bianca smygfilmade Phillipes glädje när han satt och scrollade sin telefon. 

Se videon ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!