Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

mycket pengar har Meghan Markle och prins Harry 

- 10/01/2020, 16:43

Meghan Markle och prins Harry kan leva riktigt gott trots att de drar sig undan från den brittiska kungafamiljen. Meghan var stenrik innan hon träffade Harry, och han är inte heller någon som behöver vända på kronorna.

Tidigare i veckan stod det klart att Meghan Markle, 38, och prins Harry, 35, tar ett steg tillbaka och inte längre kommer att vara seniora medlemmar av det brittiska kungahuset. 

Paret kommer att spendera en stor del av tiden i Nordamerika där de kommer att bo med sonen Archie Mountbatten Windsor.

I sitt officiella uttalande berättade Meghan och Harry även att de siktar på att bli finansiellt oberoende från den brittiska kungafamiljen.

Meghan Markle och prins Harry
Meghan Markle och prins Harry tar ett steg tillbaka. Bildkälla: Stella Pictures.

Något som de kommer att klara galant. Både Harry och Meghan är nämligen redan rika som troll bägge två...

Innan Meghan gifte sig med Harry den 19 maj 2018 så var hon en flitigt anlitad skådespelare, som de flesta känner igen från "Suits" där hon spelare karaktären Rachel Zane. 

Archie, Meghan Markle och prins Harry
Meghan Markle och prins Harry med sonen Archie Windsor Mountbatten. Bildkälla: Stella Pictures.

Enligt brittiska Mirror så spelade Meghan in över 100 avsnitt av "Suits" – och för varje avsnitt fick hon nästan en halv miljon kronor...

Totalt har Meghan 58 miljoner kronor på banken. Harry då? Ja, han är inte heller någon som det går nöd på. Enligt Harpers Bazaar är Harry god för cirka 379 miljoner kronor.

Så det är väl rimligt att säga att Harry, Meghan och lilla Archie kommer klara sig finfint!