Känslorna spirar i Farmen: "Tror att hon börjar bli kär"

Farmen Sverige är i full gång men trots de hårda förhållanden som deltagarna tvingas leva i så verkar det som att det börjat spira lite känslor på gården.


Farmen Sverige 2020 är i full gång och redan har det börjat blossa upp intriger och drama mellan deltagarna. 

Utöver snarkningar, olikheter, tjafs och vanlig osämja under arbetsuppgifter har deltagarna även väldigt dåligt med mat på gården vilket också blir ett test av temperamentet. Men trots detta är alla väldigt måna om att få stanna i jakten på att vinna tävlingen.

Deltagarna har nu också kommit igång med att skicka ut varandra till det så kallade torpet vilket även bidrar till den dåliga stämningen. Att hamna på torpet betyder inte att du åker ut, utan att du fortfarande har en chans att kämpa dig in till Farmen igen. 

Men trots allt det jobbiga så finns de dom som fortfarande håller uppe en liten gnista. Det börjar nämligen att spira lite känslor på Farmen-gården mellan Patrik Alm, 55, och Eleonora Gustafsson. 57. Detta får vi se i tisdagens avsnitt. 

Och ja – det är en väldigt flirtig stämning mellan deltagarna. 

"Jag tror att hon börjar att bli kär... jag vette fan alltså", säger Patrik i Farmen. Bildkälla: TV4
Eleonora skrattar och har väldigt kul i Patriks närvaro. Bildkälla: TV4

– Jargongen mellan mig och Eleonora är klockren. Hon skrattar och jag skäller. Ska jag vara ärlig så tror jag nästan att hon börjar bli lite kär i mig... jag vette tusan alltså, säger Patrik. 

– Patrik och jag har väldigt kul ihop. Folk tror ju att vi är ovänner men det är vi ju verkligen inte haha, säger Eleonora. 

Se det flirtiga klippet i spelaren ovan. 

Programmet visas onsdag 15 januari klockan 19.30 på TV4 och TV4 Play.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .