Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Phillipe Cohens supersuccé på Youtube

- 16/01/2020, 12:17 -

Phillipe Cohen har kastat sig in i Youtubevärlden och som vi alla förutspådde så gör han succé. På kanalen kommer han att visa upp hur man tillagar både enkla och ibland avancerade – men goda rätter.

I Bianca Ingrossos senaste Youtubevideo pratade hon om att pojkvännen Phillipe Cohen skulle starta upp en Youtubekanal där han kommer att laga enkla men goda rätter som folk ska kunna inspireras av. 

Och nu har den första videon äntligen släppts. 

På Phillipes Instagram följs han av närmare 80 000 människor. Men det kommer inte att dröja länge innan hans Youtubekanal är uppe i samma kaliber. 

Under cirka två-tre timmar lyckades Cohen få 10 000 prenumeranter – vilket är helt otroligt. 

Han är i skrivande stund uppe i 17 000 prenumeranter och videon där han lagar en "Spaghetti al Pomodoro" har setts över 100 000 gånger. I kommentarsfältet hyllas han till skyarna och människor är som lyriska. 

Phillipe fick otroligt mycket kärlek på Youtube. Bildkälla: Youtube
Phillipe Cohen
En "Spaghetti al Pomodoro". Bildkälla: Youtube

Phillipe tipsar även hur man kan göra rätten mer "barnvänlig" till de tittare som kanske har småbarn – vilket också togs emot med applåder. 

Även Bianca var imponerad av Phillipe när hon smakade av pastan som han precis lagat. 

– Men herre gud... nej men detta är så himla gott, säger hon. 

Vi ser redan fram emot nästa video.