Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg varnar sina följare för populära hudvårdsmärket

- 16/01/2020, 16:58 -

Linn Ahlborg har lagt en minde förmögenhet på en populär hudvårdsserie. Istället för att göra underverk så har den enligt henne "förstört hennes hy".

Linn Ahlborg, 20, är en av landets absolut största Youtubestjärnor och har över 455 000 prenumeranter på sin kanal. 

Linn har trots sin ringa ålder kommit att bli en stor opinionsbildare och allt hon använder samt släpper i samarbeten vill hennes följare och fans ha. 

Linn Ahlborg
Linn är en otroligt populär Youtuber. Bildkälla: Linn Ahlborg Instagram

Nyligen var det ett populärt hudvårdsmärke (som minst sagt kostar en hacka) som erbjöd Linn ett samarbete, men hon tackade då nej och sa att hon helst ville prova produkterna ett par veckor innan hon skulle välja att rekommendera dem. Detta gjorde att hon fick köpa dem först för egna pengar. 

Sagt och gjort så provade Linn hudvårdsserien – men det hela slutade inte alls som hon tänkt sig. 

– Min hy är helt förstörd. De har sagt att jag ska fortsätta ett par veckor till för att den fulla effekten ska komma men jag vet inte hur gärna jag vill fortsätta med någonting som förstör min hy?, säger hon i videon. 

Linn Ahlborg
"Det kan säkert fungera för andra men det fungerade inte för mig", säger Linn. Bildkälla: Youtube

– Jag har lagt ned många tusen på detta nu så det känns ju verkligen synd att min hy reagerar som den gör. De säger ju i marknadsföringen att den ska passa alla hudtyper – men vilken produkt kan egentligen passa alla hudtyper?, tillägger hon. 

Linn förtydligar i slutet av sin video att produkterna hjälpt väldigt många med sin problemhy, men att den kanske inte fungerade på just henne. 

Nu ska hon istället prova Therese Lindgrens märke Indy Beauty.