Farmen-deltagarna i panik: "Gården är hemsökt"

- 21/01/2020, 15:49 -

Att vara med i Farmen är mycket påfrestande för de som är deltagare. Men utöver bristen på mat, vatten och el så har det även börjat spöka på gården.

Farmen Sverige är i full gång och efter ett par veckor har dramatiken sannerligen satt igång. Konflikter har börjat att blossa upp bland deltagarna, tävlingarna skickar ut folk till det så kallade "Torpet" och bristen på bekvämligheter börjar att göra sig påmind.

Men utöver bristen på bland annat rinnande vatten, mat och el så har det nu även börjat hända andra grejer på Farmen – det har nämligen börjat spöka och ett par av deltagarna påstår sig känna av demoner. 

– Har ni inte börjat märka av att det sker skumma saker. Typ som att Fredrik säger att han får i sig nån demon på natten säger,  Sofie Hodén

– Men är han inte bara uppe och går i sömnen?, säger Anette Olsson.

– Nej. Det är något med Haroon också. Han får en uppenbarelse klockan 03.00 varje natt, och sedan så inträffar det han ser, säger Sofie.

Farmen
Fredrik har börjat kliva upp och gå på nätterna. Bildkälla: TV4 Play

– Ovanför mitt rum så finns det ett rum där jag hör en tant som går på nätterna. Det är en väldigt snäll tant i förkläde som bott på gården och som hade en man som var väldigt sjuk. När han gick bort så fick hon en sorg och hon sörjer ännu, säger Haroon. 

Man Sofie känner sig skeptisk mot det hela. 

– Nej det är riktigt jävla läskigt. Gården är ju hur gammal som helst, så det är väl klart att den är hemsökt. Jag hoppas bara inte att det är någon demon som ger sig på mig som de gör med Fredrik, säger hon. 

Programmet visas tisdag 21 januari klockan 19.30 på TV4 och TV4 Play.