Efter avslaget – nu rasar Tekashi 6ix9ines flickvän

- 22/01/2020, 13:08

Tekashi 6ix9ine nekas att avtjäna sitt straff i sitt egna hem. Ett beslut som nu får rapparens flickvän att rasa på sociala medier.

Det var i slutet av förra året som rapparen Tekashi 6ix9ine dömdes till två års fängelse bland annat för förberedelse till mord.

Tekashi 6ix9nine under en konsert.
Tekashi 6ix9ine. Bildkälla: Magnus Liljegren / Stella Pictures

Ett straff som kunde ha blivit avsevärt mycket längre då han från början riskerade 47 års fängelse. Något som dock blev förkortat då Tekashi gick med på att vittna framför en jury, och således släpptes flera åtalspunkter.

Sedan dess har tillvaron inte direkt varit en dans på rosor för rapparen. 

Efter vittnesmålet har rapparen berättat att han fruktat för sitt liv, mycket på grund av att flera han vittnade mot tillhör en gruppering som även finns i hans fängelse, skriver TMZ.

Flickvännen rasar på Instagram

På grund av rädslan att råka illa ut har nu Tekashi ansökt om att få avtjäna sitt straff i sitt egna hem under övervakning. Något han nu fått avslag på.

Något som fått Tekashis flickvän Jade, eller Rachel Wattley som hon egentligen heter, att reagera väldigt starkt. På Instagram skriver flickvännen bland annat det hela är galet.

Jades Instagram-inlägg.
Jade's inlägg på Instagram. Bildkälla: @__ohsoyoujade/Instagram

"Om du tjallar, så kommer folk för resten av ditt liv att försöka döda dig för att du är en tjallare men om du inte gör det, så gör du 47 år i fängelset där de kommer att döda dig ändå för att de redan snackar om det", skriver Jade i ett inlägg och fortsätter:

"Sammy the bull dödar 19 personer och får fem år, Du dödar ingen och får två år. Det här är så galet. LMFAO de kan inte krossa dig, ingen förstår varför folk fortfarande älskar och stödjer dig".