Linn Ahlborg om nya mat-beskedet: "Vill inte trigga er"

- 23/01/2020, 14:01 -

Linn Ahlborg berättar i sin senaste video att hon börjat gå på ett nytt kost-schema. Med detta värnar hon dock till sina följare att det hela verkligen inte är för alla.

Linn Ahlborg, 20, är en av landets absolut största Youtubestjärnor och har över 455 000 prenumeranter på sin kanal. 

Linn har trots sin ringa ålder kommit att bli en stor opinionsbildare och allt hon använder samt släpper i samarbeten vill hennes följare och fans ha. 

Linn Ahlborg
"Jag vet inte alls om detta är en bra idé", säger Linn i sin senaste video. Bildkälla: Youtube

Men detta har gjort Linn ganska försiktig med vad hon lämnar ut då hon flera gånger sagt att hon aldrig vill att någonting i hennes videos ska vara triggande eller obehagliga för hennes fans.

I sin senaste video gick Linn på gymmet och visade upp att hon vägde sin mat och berättade i samma veva att hon börjat gå på ett kostschema. 

– Hade ni tyckt att det var kul om jag visade upp lite hur jag äter och hur jag förbereder mina matlådor? Eller blir det bara knasigt? Jag hade inte kunnat leva med mig själv om det påverkade er negativt. Det här med att prata kost och träning kan ju vara känsligt, säger hon och fortsätter:

Linn Ahlborg
Linn förbereder en god frukost innan träning. Bildkälla: Youtube

– Jag är ju öppen med att jag går på kostschema men då kan säkert många tänka 'åh yes nu visar Linn exakt hur hon äter och det är exakt så man ska äta'. Men det är ju så fel det kan bli. Mitt kostchema är ju utformat för mig och min kropp. Det handlar om längd och alltihopa. Så bara för att jag äter så så ska verkligen inte andra ta efter det, säger hon. 

Linn avnjuter en god lunch framför sin dator. Bildkälla: Youtube


Gillar du att se vad andra äter på Youtube?