Maritta och Lasse på dejt
Maritta och Lasse på dejt i Hemliga beundrare.

Nu har Ullared-Maritta hittat kärleken i Lasse, 70: "Smakar smultron"

Efter 23 år som singel – nu har Ullared-Maritta hittat kärleken i Lasse, 70. I säsongspremiären av "Hemliga beundrare" så får vi följa med på deras romantiska dejt.


Efter 23 år som singel så har Ullared-profilen Maritta Söderström, 75, äntligen hittat kärleken. Det avslöjas i kvällens säsongspremiär av "Hemliga beundrare" där vi får se hur Maritta äntligen går på dejt med sin dröm-man Lasse, 70.

Maritta och Lasse träffades för första gången på Ullared och därefter tappade de kontakten för ett par år sedan. Maritta trodde då att han hade dött. Men så var inte fallet. Det handlade om en siffra fel i Lasses telefonnummer. Under flera års tid ringde Maritta förgäves. Hon längtade efter kärlek. Det gjorde Lasse också.

Lasse har även varit singel ett bra tag. Bildkälla: Viafree

"Jag friade och fick nej"

Lasse berättar att efter ett äktenskap som kraschade i början av 70-talet så har han i princip varit ensam.

– Jag dejtade lite där mellan men sen gick det 35 år och träffade en dam som jag kunde tänka mig att gifta mig med. Jag friade och fick nej. Så det är på tiden att jag träffar någon nu, berättar Lasse i "Hemliga beundrare"

Dejten blir en succé, och avslutades med en "smultronsmakande puss" i Humlegården.

Maritta avbröt sin semester för att åka till Stockholm och gå på dejt med Lasse. Bildkälla: Viafree

Distansförhållande för Maritta och Lasse

I en intervju med Aftonbladet så bekräftar Maritta att hon och Lasse nu är ett par och att de har ett distansförhållande.

– Jag bor i Katrineholm och han i Smålands urskogar. Vi har just börjat att träffas och båda har varit ensamma i många år. Jag har bott själv i 23 år. Men avståndet spelar ingen roll om man tycker om varandra, säger Maritta till Aftonbladet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

3 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.