Nu har Ullared-Maritta hittat kärleken i Lasse, 70: "Smakar smultron"

- 27/01/2020, 14:07 -

Efter 23 år som singel – nu har Ullared-Maritta hittat kärleken i Lasse, 70. I säsongspremiären av "Hemliga beundrare" så får vi följa med på deras romantiska dejt.

Efter 23 år som singel så har Ullared-profilen Maritta Söderström, 75, äntligen hittat kärleken. Det avslöjas i kvällens säsongspremiär av "Hemliga beundrare" där vi får se hur Maritta äntligen går på dejt med sin dröm-man Lasse, 70.

Maritta och Lasse träffades för första gången på Ullared och därefter tappade de kontakten för ett par år sedan. Maritta trodde då att han hade dött. Men så var inte fallet. Det handlade om en siffra fel i Lasses telefonnummer. Under flera års tid ringde Maritta förgäves. Hon längtade efter kärlek. Det gjorde Lasse också.

Lasse
Lasse har även varit singel ett bra tag. Bildkälla: Viafree

"Jag friade och fick nej"

Lasse berättar att efter ett äktenskap som kraschade i början av 70-talet så har han i princip varit ensam.

– Jag dejtade lite där mellan men sen gick det 35 år och träffade en dam som jag kunde tänka mig att gifta mig med. Jag friade och fick nej. Så det är på tiden att jag träffar någon nu, berättar Lasse i "Hemliga beundrare"

Dejten blir en succé, och avslutades med en "smultronsmakande puss" i Humlegården.

Maritta
Maritta avbröt sin semester för att åka till Stockholm och gå på dejt med Lasse. Bildkälla: Viafree

Distansförhållande för Maritta och Lasse

I en intervju med Aftonbladet så bekräftar Maritta att hon och Lasse nu är ett par och att de har ett distansförhållande.

– Jag bor i Katrineholm och han i Smålands urskogar. Vi har just börjat att träffas och båda har varit ensamma i många år. Jag har bott själv i 23 år. Men avståndet spelar ingen roll om man tycker om varandra, säger Maritta till Aftonbladet.