Kristin Kaspersens sexskämt chockade Duplantis

- 28/01/2020, 10:32 -

Det var mitt under måndagens idrottsgala som Kristin Karspersen drog av ett redigt sexskämt som fick hela Globen att skratta. Armand Duplantis, som var den som fick ta emot skämtet, skrattade också.

Det var under måndagskvällen som den årliga Idrottsgalan gick av stapeln i Globen, Stockholm. På plats var de största av de största inom idrotten för att ta emot och dela ut priser. 

Kvällen fylldes i sedvanlig ordning av gåshud, skratt, gråt och tårar – och en av de stora skrattsalvorna – de stod programledaren Kristin Kaspersen, 50, för.

Mitt under galan stegade hon fram till stavhopparen Armand Duplantis, 20, för att ställa en väl vald fråga. 

Duplantis tacklade skämtet bra men blev smått chockad. Bildkälla: TT

– Staven är ju sjukt lång. Så jag tänkte, Armand, hur lång är den, frågade Kaspersen, samtidigt som hela arenan började skratta. 

– Ja, staven alltså. 

– Den är 5.20 meter, svarade en skrattandes och generad Duplantis.

Till SportExpressen TV berättade Kristin att hon faktiskt var nyfiken på hur Armand reser med de extremt långa stavarna. 

– Framför allt handlade frågan om hur han reser med stavarna. Sen blir ju frågan rolig när man ställer den så. Jag tänkte att jag ställer frågan så får vi se hur han plockar den, sa hon. 

– Jag blev kanske lite chockad. Det var ingenting jag hade förväntat mig. Jag vet inte om det var meningen eller inte, oavsett så var det väldigt roligt, svarade Duplantis.