Kristin Kaspersens sexskämt chockade Duplantis

Det var mitt under måndagens idrottsgala som Kristin Karspersen drog av ett redigt sexskämt som fick hela Globen att skratta. Armand Duplantis, som var den som fick ta emot skämtet, skrattade också.


Det var under måndagskvällen som den årliga Idrottsgalan gick av stapeln i Globen, Stockholm. På plats var de största av de största inom idrotten för att ta emot och dela ut priser. 

Kvällen fylldes i sedvanlig ordning av gåshud, skratt, gråt och tårar – och en av de stora skrattsalvorna – de stod programledaren Kristin Kaspersen, 50, för.

Mitt under galan stegade hon fram till stavhopparen Armand Duplantis, 20, för att ställa en väl vald fråga. 

Duplantis tacklade skämtet bra men blev smått chockad. Bildkälla: TT

– Staven är ju sjukt lång. Så jag tänkte, Armand, hur lång är den, frågade Kaspersen, samtidigt som hela arenan började skratta. 

– Ja, staven alltså. 

– Den är 5.20 meter, svarade en skrattandes och generad Duplantis.

Till SportExpressen TV berättade Kristin att hon faktiskt var nyfiken på hur Armand reser med de extremt långa stavarna. 

– Framför allt handlade frågan om hur han reser med stavarna. Sen blir ju frågan rolig när man ställer den så. Jag tänkte att jag ställer frågan så får vi se hur han plockar den, sa hon. 

– Jag blev kanske lite chockad. Det var ingenting jag hade förväntat mig. Jag vet inte om det var meningen eller inte, oavsett så var det väldigt roligt, svarade Duplantis. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...