Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Magdalena Graaf visar upp kroppsförändringen: "Förvånad"

- 29/01/2020, 11:02 -

Magdalena Graaf väljer nu att visa upp före och efterbilder på sin blogg efter att hon startade sitt nya liv. "Undrar hur många nyårslöften som kraschat", säger hon.

Magdalena Graaf, 44, driver en populär blogg med hundra tusentals läsare varje vecka. På bloggen låter hon sina följare hänga med i hennes vardag med allt vad det innebär. Det kan vara allt ifrån glammiga events, exotiska resor och härliga middagar ute med väninnorna. Detta samtidigt som att hon även vill ge en ärlig bild om hur kämpigt det kan vara att få ihop livspusslet med sin familj. 

Magdalena har tidigare berättat att hon haft problem med sin hälsa vilket gjorde att hon tog tag i sin kost och motion. 

Magdalena Graaf visar upp sina resultat på sin blogg. Bildkälla:https://www.magdalenagraaf.se/

När hon nyligen diskuterade motion i ett blogginlägg ifrågasatte hon hur många nyårslöften som antagligen redan spruckit, men för att inspirera sina följare så delade hon även med sig av före och efter-bilder på sig själv. 

"Jag blir lika förvånad varje gång jag tittar på dessa bilder", skriver Magdalena. Bildkälla: https://www.magdalenagraaf.se/

"Jag vill ha och se effekt snabbt för att få motivation att fortsätta. När jag satte upp målet att förändra mig från en degälskande tant till en piggare och gladare mamma som orkar att göra mer saker med sin familj så tänkte jag noga igenom vad jag behövde för hjälp och satte upp småmål på vägen för att verkligen lita på att jag skulle klara resan fullt ut"

Magdalena skriver även att det är så pass att hon blir förvånad av att titta på de gamla bilderna på sig själv. 

Magdalena Graaf
Magdalena på event 2019. Bildkälla: Stella Pictures

"Jag blir lika förvånad varje gång jag tittar på dessa bilder. Nu fattar jag varför jag mådde som jag mådde.  Jag satte direkt igång med att ändra kosten och började träna. Små steg för att inte skada mig eller bli sjuk. Immunförsvaret påfrestas när man helt plötsligt chockar kroppen och går upp en trappa istället för att ta hissen vet ni!", skriver hon. 

I kommentarsfältet hyllas Magdalena av sina följare som skriver att hon är en stor inspiration. 

Har du något nyårslöfte?