Justin Bieber
Justin Bieber tvingas till dropp. - Foto: Stella Pictures, Youtube

Justin Bieber förstörd av drogerna – tvingas sova i syrgaskammare

Justin Biebers kropp har tagit rejält med stryk av alla droger han petat i sig genom åren. Nu tvingas Justin ta till drastiska åtgärder – något han berättar om i den nya dokumentären "The Dark Season - Justin Bieber: Seasons" på Youtube Originals.


Justin Bieber, 25, slog igenom redan som 13-åring. Kort efter sitt genombrott så testade han att röka marijuana för första gången. Han föll pladask och började sedan med tyngre droger.

Mest förtjust var Justin i den receptbelagda och kodeinbaserade hostmedicinen Promethazine Codeine. Medicinen mixas ut med läsk som till exempel Sprite och dricks sedan. Den blandningen kallas för "sizzurp", "lean" eller "purple drank".

Förutom att vara beroende av medicinen och rökat så tog Justin även Ecstasy och psykedeliska svampar.

Justin Bieber började knarka redan som 13-åring. Bildkälla: Stella Pictures.

"Jag var döende"

I dokumentären "The Dark Season - Justin Bieber: Seasons" på Youtube Originals så berättar Justin om vad det var som slutligen fick honom att lägga ner knarket.

– Jag var döende. Folk fattar inte hur allvarligt det var. Det var galet läskigt, säger Bieber i dokumentären, skriver Daily Mail.

Justin Bieber hoppar ner i sin syrgaskammare. Bildkälla: Youtube Originals

Tvingas sova i syrgaskammare 

Justins kropp har tagit rejält med stryk av drogerna. Dessutom lider han av Borrelia. Denna cocktail tvingar nu Justin att ta till tuffa åtgärder. I dokumentären avslöjar Justin att han måste få dropp och även sova i en syrgaskammare. 

Justin Bieber får dropp. Bildkälla: Youtube Originals

Förutom det så får han hjälp genom att äta antidepressiv medicin. Den behöver han äta för att ens orka ta sig upp på morgonen. 

– Jag har tidigare misshandlat min kropp och nu är jag på väg att bli frisk. Jag måste ta hand om min kropp och ta hand om det fartyg som Gud har gett mig, säger Justin i dokumentären, skriver Daily Mail.

Vi hoppas att han snart mår bättre!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.