Kritik mot Nicole Falciani efter videon om Sanna Guidetti: "Divig" 

- 10/02/2020, 13:47 -

Nicole Falcianis video om Sanna Guidetti slog helt fel bland Nicoles fans. Nu möts hon av massiv kritik och kallas bland annat för "sjukt divig" och "oförskämd".

Att äta som en annan Youtuber eller influencerkollega är ett välkänt format. Tidigare har vi bland annat sett hur Linn Ahlborg äter som Alice Stenlöf under en dag och hur Therése Lindgren äter som Joakim Lundell.

En som nu hakar på trenden är Nicole Falciani, 22. På Youtube har Nicole nästan 50 000 prenumeranter och i sin senaste video så får vi se hur hon under ett dygn ska äta som Sanna Guidetti, 28.

Sanna Guidetti
Nicole tycker att Sanna Guidetti verkar äta väldigt "morsig" mat. Nicole förklarar att det är mat som hon tror att "mammor äter". Bildkälla: Instagram/sannaguidetti

Inför utmaningen så fick Nicole ett matschema från Sanna, och i videon slår Nicole fast att deras matsmaker är som natt och dag...

Till lunchen är Nicole förundrad över att maten hon ska äta bara kostar 99 kronor – detta då det brukar kosta något mer att äta i de kvarter på Kungsholmen där hon bor.

Sanna Guidetti
Sanna Guidetti skickade sin meny till Nicole Falciani. Bildkälla: Youtube/Nicole Falciani

Stekte falukorv med plasten på 

Till middag blev det stekt falukorv och stuvade makaroner. Nicole har aldrig tillagat falukorv och tar alltså inte bort plasten – när hon steker den är alltså den röda plasten kvar. 

Matupplevelsen blir långt ifrån trevlig och hon gör spy-ljud och spottar ut maten på tallriken igen. 

– Nej fy fan, nej. Sanna, jag fattar inte varför du gillar skolmat. Det här är ju ändå inte gott. Jag får rysningar. Det här går inte, säger Nicole samtidigt som hon förgäves försöker tugga på en bit falukorv.

Nicole Falciani
Nicole Falciani kan inte äta falukorven. Det smakar för äckligt tycker hon. Bildkälla: Youtube/Nicole Falciani

"Helt sjukt divig"

I kommentarsfältet på Nicoles video så har flera av hennes följare nu ifrågasatt Nicoles attityd i videon.

"Hör du dig själv?... 'sunkigt ställe, hade aldrig ätit där själv' Man behöver ej säga allt man tänker"

"Helt fine att inte gilla maten, alla har olika smak, men hela din inställning och attityd. Förstår inte varför du gjorde videon alls"

"Vet inte vem du tror att du är 'de här kostar bara 99'. Usch vad oförskämd du låter. Som att något som inte kostar över 200 är dåligt. Usch och fy vad äcklig attityd du har"

"GUD vad dålig inställning du hade under hela videon??? Helt sjukt divig"

"Vilken jävla diva...."

"Det här var inte roligt Nicole, bara oförskämt att uttrycka sig som du gjorde..."

"Men varför gör du en sån här video, när du har en så oskön inställning?"

Nicole har ännu inte svarat på kritiken.