Känner du igen Mattias Helén i PH? Det är inte så konstigt

- 17/02/2020, 10:43 -

Mattias Helén är en av de tävlande i årets upplaga av Paradise Hotel. Känner du igen honom? Ja, det är inte så konstigt...

Mattias Helén, 19, är en av alla deltagare som tävlar om 500 000 kronor i Paradise Hotel. Men visst känner vi igen honom från något annat tidigare?

Ja, det är inte första gången Helén synts till i tv-rutan.

Mattias Helén i programmet
Mattias Helén i programmet "Hemliga beundrare". BIldkälla. TV3/Viafree

Var med i programmet "Hemliga beundrare"

Ja, naturligtvis är det så. Vi känner ju igen Mattias från programmet Hemliga beundrare där han snabbt blev ett internetfenomen. 

Varför då? Jo, han gjorde den breda massan uppmärksammad om vad uttrycket "jappa" betyder. För er som ha missat det, så betyder det att ha sex med någon.

I programmet överraskar Josefine, som faktiskt är syster till Erica Lindberg som tävlade i Paradise Hotel 2019, Mattias med en blinddejt.

Anledningen varför Josefin valde att träffa Mattias är för att hon inte kände sig klar med deras tidigare relation. En relation som Mattias valde att avsluta genom appen Snapchat.

Och det är i det programmet man får höra de bevingade orden:

"Att dra hem till någon och jappa, inte fan vet jag så här"

Klippet där han yttrade sig blev snabbt viral på Facebook och har idag över 850 000 visningar och över 3 000 kommentarer. 

Mattias i Paradise

Det återstår att se om det blir fler kommentarer från Mattias i framtiden. Men i och med hans medverkan i Paradise Hotel så är det verkligen inte en omöjlighet. 

I en intervju med Nyheter24 berättar Mattias hur det gick till när han fick frågan om att vara med i Paradise Hotel, intervjun ser du i klippet ovan.

En sak är dock säker – under tiden i PH verkar vår käre Mattias ha flirtat en hel del med en annan deltagareNågot du kan läsa mer om här.

Paradise Hotel har premiär idag klockan 22.00 på TV3 och Viafree.

MER: Här är alla deltagare i Paradise Hotel 2020

MER: Så gick det sen för alla deltagare i Paradise 2019

Tittar du på Paradise Hotel?