Därför känner du igen Mattias Helén i Paradise Hotel
Därför känner du igen Mattias Helén i Paradise Hotel. - Foto: TV3/Viafree, Instagram/@mattiashelen

Känner du igen Mattias Helén i PH? Det är inte så konstigt

Mattias Helén är en av de tävlande i årets upplaga av Paradise Hotel. Känner du igen honom? Ja, det är inte så konstigt...


Mattias Helén, 19, är en av alla deltagare som tävlar om 500 000 kronor i Paradise Hotel. Men visst känner vi igen honom från något annat tidigare?

Ja, det är inte första gången Helén synts till i tv-rutan.

Mattias Helén i programmet "Hemliga beundrare". BIldkälla. TV3/Viafree

Var med i programmet "Hemliga beundrare"

Ja, naturligtvis är det så. Vi känner ju igen Mattias från programmet Hemliga beundrare där han snabbt blev ett internetfenomen. 

Varför då? Jo, han gjorde den breda massan uppmärksammad om vad uttrycket "jappa" betyder. För er som ha missat det, så betyder det att ha sex med någon.

I programmet överraskar Josefine, som faktiskt är syster till Erica Lindberg som tävlade i Paradise Hotel 2019, Mattias med en blinddejt.

Anledningen varför Josefin valde att träffa Mattias är för att hon inte kände sig klar med deras tidigare relation. En relation som Mattias valde att avsluta genom appen Snapchat.

Och det är i det programmet man får höra de bevingade orden:

"Att dra hem till någon och jappa, inte fan vet jag så här"

Klippet där han yttrade sig blev snabbt viral på Facebook och har idag över 850 000 visningar och över 3 000 kommentarer. 

Mattias i Paradise

Det återstår att se om det blir fler kommentarer från Mattias i framtiden. Men i och med hans medverkan i Paradise Hotel så är det verkligen inte en omöjlighet. 

I en intervju med Nyheter24 berättar Mattias hur det gick till när han fick frågan om att vara med i Paradise Hotel, intervjun ser du i klippet ovan.

En sak är dock säker – under tiden i PH verkar vår käre Mattias ha flirtat en hel del med en annan deltagare. Något du kan läsa mer om här.

Paradise Hotel har premiär idag klockan 22.00 på TV3 och Viafree.

MER: Här är alla deltagare i Paradise Hotel 2020

MER: Så gick det sen för alla deltagare i Paradise 2019

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Paradise Hotel?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.