Steven Spielberg och dottern Mikaela
Steven Spielbergs dotter Mikaela ska bli porrstjärna.

Steven Spielbergs dotter Mikaela blir porrstjärna: "De är stolta"

Nu blir Steven Spielbergs dotter Mikaela Spielberg, 23, porrstjärna. Hon har redan berättat för sina föräldrar om sin nya karriär och de är stolta över henne, berättar hon i en ny intervju.


Regissören och producenten Steven Spielberg har tre Oscars under bältet och är känd för att ligga bakom filmer som "Schindlers List" och "Rädda menige Ryan". 

Nu ger sig även hans dotter in i filmbranschen – men det är en annan typ av rullar vi pratar om...

Mikaela Spielberg, 23, ska nämligen bli porrstjärna.

Mikaela Spielberg satsar på en karriär som porrstjärna. Bildkälla: Instagram

I en intervju med The Sun berättar Mikaela att hennes planer är att sälja bilder och videos till privata kunder. 

Mikaela bor med sin 47-åriga fästman (som är professionell pilkastare) i Nashville och hon har bestämt sig för att de p-rullar hon ska göra enbart kommer vara på solokvist.

– Anledningen till att jag bara kommer köra solo är att jag känner att det går emot mina gränser och min relation, säger hon till The Sun.

Mikaelas föräldrar Steven och Kate. Bildkälla: Stella Pictures.

Mikaela valde att avslöja nyheten för sina föräldrar – pappa Steve och mamma Kate Capshaw – via ett FaceTime-samtal. Hon berättar att de stöttar hennes beslut och är stolta över henne.

– De tänker "wow, vi uppfostrade en självmedveten ung kvinna som vet precis vad hon vill i livet", säger Mikaela till The Sun.

Hon har även valt sitt porrstjärnenamn och det är Sugar Star.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

1 timme sedan

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.