Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Martin lovade sin familj en sak innan han gick in i Big Brother-huset

- 24/02/2020, 16:31 -

Martin Forstén lovade sin familj dyrt och heligt att låta bli en sak inne i Big Brother-huset. Men väl där inne vet vi ju alla att vad som helst kan hända.

Årets Big Brother har minst sagt blivit omdiskuterat – och det fortsätter att hända grejer. 

Deltagarna är inne på tredje veckan inne i huset och det har blivit ordentliga grupperingar. 

Men någon som stegade in och välkomnades med öppna armar var Martin Forstén, 30. Martin har under loppet av några dagar hamnat i någon form av romans med Jasmine Armstrong – någonting som tittarna dock haft svårt att köpa. Detta på grund av Jasmines kroppsspråk till kameran. 

De menar att Jasmine alltid försäkrar sig om att kamerorna fångat allting på film – efter att hon och Martin pussats med varandra. Detta på grund av att hon hänger löst. 

Big Brother
Puss. Sen kamera. Bildkälla: TV4 Play

Gav sin familj ett löfte

Under måndagen skrotade deltagarna omkring inne i huset i väntan på veckofinal. Under väntan så hann de socialisera ordentligt och då passade Jasmine på att fråga Martin några frågor. 

Det kom då fram att han lovat sin familj att INTE göra en väldigt speciell sak inne i huset. 

Men det är inte att ha sex. 

Detta har nämligen med Martins frisyr att göra. 

Han har nämligen lovat dem att inte klippa av sig håret (som konstant jämförs med Prins Carl Philips och Orlando Blooms inne i huset).

– Man vet ju aldrig om det kan vara någon tävling eller ett vad här inne, men jag lovade dem dyrt och heligt att inte röra håret, berättade han.