Isabella Löwengrip: "Därför fick jag elchocker"

- 25/02/2020, 10:35 -

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip öppnar upp sig om den svåra tiden och berättar att hon har fått ECT-behandling eller elchocksbehandling som det tidigare hette.

Det är i en frågestund på sin Instagram som entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 29, valde att svara på sina fans frågor. Isabella berättar då att hon och ex-maken Odd Spångberg, 31, som hon just nu bor hos – inte är ett par.

Hon avslöjar dessutom anledningen till att hon valde att avbryta relationen med miljardären Erik Selin, 52. Isabella mådde helt enkelt för dåligt då hon under en längre tid har befunnit sig i en depression.

För att ta sig ur depressionen så fick Isabella ECT-behandlingar eller elchocker som det tidigare hette.

Enligt vårdguiden ger man ECT-behandlingar vid bland annat depression, mani vid bipolär sjukdom, psykoser och schizofreni. 

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip berättar att hon har fått elchocksbehandling. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Vårdguiden skriver vidare att en ECT-behandling ofta gör att patienten känner sig bättre snabbt, och det verkar Isabella göra.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip har varit svårt deprimerad. Nu mår hon mycket bättre. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon har även fått ett fint stöd från sina trogna fans, något hon berättar om i bloggen.

"Tack för alla fina mail och kommenterar som trillar in. Det betyder mycket för mig att ha stöd från er. Jag ska faktiskt lämna Stockholm en vecka och vila ut. Vi hörs om några dagar igen", skriver hon.