Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg: "Har inte kunnat filma på grund av mitt utseende"

- 27/02/2020, 12:08 -

Linn Ahlborg har tidigare berättat om att hon fick problem av en kräm som hon använde. Men nu har problemen eskalerat. "Har mått jättedåligt".

Det var för drygt en månad sedan som Youtubestjärnan Linn Ahlborg berättade att hon provat produkter från ett väldigt populärt hudvårdsmärke. Märket (som minst sagt kostar en hacka) som erbjöd Linn ett samarbete, men hon tackade då nej och sa att hon helst ville prova produkterna ett par veckor innan hon skulle välja att rekommendera dem. Detta gjorde att hon fick köpa dem först för egna pengar. 

Sagt och gjort så provade Linn hudvårdsserien – men det hela slutade inte alls som hon tänkt sig. 

– Min hy är helt förstörd. De har sagt att jag ska fortsätta ett par veckor till för att den fulla effekten ska komma men jag vet inte hur gärna jag vill fortsätta med någonting som förstör min hy?, säger hon i videon. 

"Det kan säkert fungera för andra men det fungerade inte för mig", säger Linn. Bildkälla: Youtube

Det hela slutade med att Linn fick nya produkter av företaget och även köpte på sig ett nytt set produkter från ett annat märke. 

Men problemen har ännu inte lagt sig. 

"Därför har jag inte filmat"

Linn var nyligen på en mysig resa till Mexiko tillsammans med sin mamma. Under resans gång dokumenterade hon alltifrån måltiderna på alla lyxiga restauranger, till strandhäng och promenader. 

Men efter att Youtubestjärnan kom hem så har det eka tomt på kanalen vilket fått fansen att undra – tills nu. Detta då hon valde att släppa en video där hon berättar att hennes frånvaro berott på att hennes hy blivit värre. 

– Jag tror att jag fått hormonell acne då jag har finnar kring kinderna som verkligen gör ont. Jag har inte filmat då jag har Finland i ansiktet. All min vakna tid har gått till det här då jag varit hos hudläkare, barnmorskor, suttit i samtal, varit och handlat vitaminer och så vidare..., berättar Linn. 

Linn Ahlborg
"Jag har inte mått så bra", berättar Linn. Bildkälla: Youtube

Hon har även börjat dricka sellerijuice på morgonen trots att hon hatar det. 

– Jag tror helt ärligt att jag kommer att se ut så här ett tag. Och det är väl inte världens grej med finnar men just att detta känns så djupt ned i huden tror jag att det är sånt som kan ge ärr.... och det är väl lite det som skrämmer mig. Men vi får se hur det artar sig. tills dess kan vi väl kanske hjälpa varandra, säger Linn.