Hanna Widerstedt
Hanna Widerstedt berättar om sitt hemliga liv i Berlin.

Hanna Widerstedt sålde sex i Berlin: "Jag var livrädd"

Hanna Widerstedt har kommit hem till Sverige efter att ha bott i Berlin i flera år. Där började hon dansa på en strippklubb. Sedan började hon sälja sex. I en intervju med Expressen berättar hon om sitt liv där och vägen tillbaka.


Hanna Widerstedt var namnet på allas läppar år 2012. Då blev hon känd för sin skandalblogg och som deltagare i "Big Brother". Efter att Hanna lämnat dokusåpan så avslöjade hon att det var ett konstprojekt. 

Det Hanna ville göra var att ifrågasätta de rådande idealen som många unga kvinnor tvingas leva under. Först hade hon tänkt att kalla sig för Louis Vulgorette, men nöjde sig sedan med Hanna.

"Det jag ville var att få er att vakna upp, för tjejer som Louis Vulgorette finns. Det är detta vår generation läser, och inspireras av. Dessa tjejer är dagens ideal. Vår framtid, och den skrämmer mig. Istället för att göra en egen blogg fylld av hat och långa poster om hur tragiskt detta är, bestämde jag mig för att bli en av dem. ", skrev hon i sin blogg då, något som Resumé rapporterade om.

Hanna Widerstedt i "Big Brother". Bildkälla: Stella Pictures.

Sedan dess har Hanna synts i "Lyxfällan" och år 2017 så anmälde hon en känd Youtuber för förtal då denne skrivit om henne i en bok. Annars har det varit relativt tyst kring Hanna.

Sålde sex i Berlin

De senaste åren har Hanna, 28, bott i Berlin. I en intervju med Expressen så berättar hon nu om sitt liv där. Som 21-åring fick hon jobb på en stripteaseklubb. Där dansade hon. En kväll blev hon erbjuden 500 euro för fem minuters oralsex. Hon sa ja.

– Till slut tänkte jag: ”Okej, han får väl göra vad fan han vill”. Det var fem minuter av mitt liv, jag blundade och tänkte på något annat. Och jag fick pengarna. Men då hade jag ändå på något sätt hoppat över en gräns, säger Hanna till Expressen.

Därefter följde ett liv som prostituerad. Först som så kallad lyxeskort. För Expressen berättar Hanna att hon åkte till New York för en weekend. För det fick hon 40 000 i handen.

Hanna Widerstedt. Bildkälla: Instagram/misskavalli

Blev hemlös

Hanna har länge lidit av ett shoppingmissbruk. Dit gick alla pengar hon tjänade. Innan hon visste ordet av var hon hemlös. Hon sålde sex för att kunna bo på bordeller. Vardagen för Hanna blev värre och värre.

– Jag var livrädd. När du bor på bordeller måste du jobba, du får inte säga nej till kunder. Jag hade kunder som var drogade, våldsamma och oberäkneliga. Ägarna tog alltid deras sida för att de inte skulle kräva sina pengar tillbaka, säger Hanna till Expressen.

Hanna Widerstedt på Blog Awards. Bildkälla: Stella Pictures

I vintras flyttade Hanna hem till Sverige. För att hantera allt hon har gått igenom så ägnar hon mycket tid åt att måla och hon drömmer om att skriva en bok.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!