Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mergim försa sig efter gråtattacken: "Min familj har hört av sig"

- 28/02/2020, 13:35 -

Det var under fredagseftermiddagen som Mergim Feka bröt ihop i tårar under livesändningen i Big Brother. Han bad om ursäkt för att han ska ha betett sig illa och sa att han inte varit sig själv. Efteråt viskade att hans familj hört av sig.

Det har blåst en hel del kring Big Brother-deltagaren Mergim Feka under de senaste två veckorna. 

När deltagaren Martin Forstén klev in i huset blev det snabbt konflikt då Mergim ansåg att han "hade för mycket luft" och "ansåg att han var mister Big Brother 2020". Någon dag senare hamnade han i bråk med deltagaren Amilia Stapelfeldt angående mat. 

Mergim ansåg att de andra fick ett större urval mat än honom då Amilia strax efter påpekade att han då kunde äta av det som fanns. Detta genererade i ett storbråk som slutade med att Mergim ansåg att Amilia hotat honom till livet. Detta efter att hon sagt att hon kan attackera honom verbalt.

Denna vecka hamnade han och Jasmine "Jasse" Armstrong i ett nytt storbråk. 

Det hela började med att Julia Löfgren och Jasmine pratade om hur Mergim hade ändrat ordningen över fotografier på kylskåpen som visar vilka som sitter säkert och de som hänger löst under veckan. Läs mer om bråket här.

"VEM FAN TROR DU ATT DIN HUND"

Julia hann knappt öppna munnen innan Mergim gick förbi dörröppningen, klev in i rummet och avbröt henne. 

– Varför går du direkt och snackar skit bakom min rygg?, frågade han.

– Jag snackar inte skit jag berättar bara vad som hänt, Mergim, svarade Julia.

Kort därefter höjde Mergim rösten rejält och började skrika på Jasmine.

– Sätt dig ned och håll käften. Sätt dig ned och håll käften. Vem fan tror du att du är din hund, skrek han bland annat till Jasmine. 

Han kallade henne även för "jävla kvinna".

Efter bråket svämmade Big Brothers Instagram över av kommentarer som handlade om att tittarna vill att Mergim kastas ut med omedelbar verkan. 

Mergim Feka kallade bland annat Jasmine för "jävla hund" och "jävla kvinna". Bildkälla: TV4

Mergim har inte verkat ångerfull alls över sin inblandning i konflikterna – tills det blev fredagseftermiddag och han bröt ihop i tårar. Han valde då att samla alla i soffan för ett snack. 

– Jag vill be alla om ursäkt för att jag betett mig som jag gjort. Jag har varit elak mot människor och inte varit mig själv. Förlåt till er alla, detta kommer verkligen rakt från hjärtat, sa Mergim.

Gruppen mottog ursäkten med öppna armar. Men det de inte visste är att Mergim tidigare mottagit ett meddelande från sin familj vilket han berättade för Amilia. 

Mergim mottog tröst och kramar. Bildkälla: C More

– Alltså jag får egentligen inte säga det men familjen har hört av sig och märkt att jag inte är mig själv, viskade han då. 

– Hoppas de såg det, avslutade han. 

Detta var självfallet någonting som inte undkom tittarna som snabbt reagerade och ifrågasatte varför Mergim får ha kontakt med världen utanför. 

Joel Bendrik från produktionen bekräftar att Mergim fått ett meddelande från familjen. Och att det i enstaka fall är tillåtet. 

– Det var i samtal med produktionen som man framförde ett meddelande från Mergims familj. Han har inte haft direktkontakt med dem. Denna möjlighet finns för alla deltagarna när vi tycker att behövs eller om något allvarligt sker utanför huset, säger han.