Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anty till attack mot Big Brother: "Nu får det räcka"

- 04/03/2020, 09:59 -

Sedan Antonia "Anty" Johnson fick lämna "Big Brother"-huset så har tittarna krävt att få se intervjun med Anty efter att hon åkte ut.

I måndagens veckofinal av "Big Brother" var det många tv-tittare som bet på naglarna in i det sista. Lisa Engh och Antonia "Anty" Johnson hängde löst – och tittarna valde att rösta ut Anty.

Något som kanske kom som en chock för många då Anty är en välkänd Youtuber och influencer med över 300 000 följare på Instagram och 200 000 prenumeranter på Youtube. 

Men under tiden i programmet så möttes Anty av mängder av kritik på sociala medier på grund av hennes beteende i huset.

Lisa Engh och Anty
Lisa Engh blev även hon chockad över att Anty åkte ut. Bildkälla: TV4

"Nu får det räcka!"

På Instagram Story berättade Anty kort efter om känslorna efter att ha lämnat "Big Brother".

– Jag förstår att ni har frågor. Jag har också förstått att vissa av er önskar mig från jordens yta. Jag kommer svara på allt, säger Anty.

Amilia och Mergim
Amilia och Mergim blev brutalt chockade när Anty blev utröstad. Bildkälla: TV4

Flera "Big Brother"-tittare har efterfrågat klippet där Anty intervjuas av programledaren Malin Stenbäck, och även det har lett till en hatstorm mot Anty. Vissa tror att det har varit någon form av komplott från kanalens sida.

"SLUTA prioritera Anty! Lägg ut klippet med henne. Att klippet skulle vara tekniskt problem är ju bullshit när en del av det fanns"

"Hon bröt säkert ihop och har nu betalat de för att inte lägga ut det"

Anty tröttnade förståeligt nog på de elaka kommentarerna, och satte ner foten rejält

"Nu får det räcka. Big Brother Sverige kan ni svara på dessa kommentarer innan folk fortsätter den här häxjakten. Såklart att även detta ska få gå över gränsen", skriver hon på Instagram.

Anty
På Instagram satte Anty ner foten. Bildkälla: Instagram/anty

Under onsdagsmorgonen släpptes slutligen klippet på TV4:s hemsida

"Vi har sett många frågande kommentarer och vi vill vara väldigt tydliga med att Antonia själv inte har haft önskemål eller krav kring publiceringen utan det beror uteslutande på interna problem hos oss", skriver Big Brother på sitt officiella Instagramkonto.

Anty

Anty intervjuades av Malin Stenbäck. Bildkälla: TV4