Så mycket fick Mattias Helén för sin medverkan i Paradise Hotel

Att vara med i Paradise Hotel är ju minst sagt ett äventyr i sig. Men vad får man egentligen i pengaväg för att vara med första gången? Någonting vi kan säga är att det verkligen kan skilja från person till person.


Det är få Paradise Hotel-fans som undgått stjärnskottet Mattias Hélen, 19, som var en av förra säsongens mest färgstarka deltagare. 

Mattias arbetar vanligtvis på sin pappas åkeri utanför Uppsala där arbetsdagarna oftast innefattar att köra lastbil, men en dag för drygt ett år sedan så förändrades livet drastiskt. 

Han blev nämligen utbjuden på date i programmet "Hemliga beundrare" där han fångade tittarnas uppmärksamhet med bravur. Detta gjorde i sin tur att hans tv-resa fortsatte. Dagen efter blev han nämligen uppringd av TV3-produktionen som ville ha med honom i Paradise Hotel. 

Om han tvekade? Inte det minsta. 

– Dom ringde upp mig redan dagen efter. Då tänkte jag att en sån här chans får man bara en gång i livet, berättade han i en intervju med Nyheter24.

Mattias Hélen. Bildkälla: TV3

Men det är inte alla som säger ja direkt när produktionen ringer. Vissa vill nämligen kika om de kan mjölka produktionen på en liten slant först. Men så var inte fallet för Mattias.

Hur mycket pengar fick du för att vara med?

– Ingenting. Eller ja, sån dagsersättning för det man förlorar i missad arbetstid. Men jag var så taggad på att vara med så jag hade aldrig tänkt på att begära pengar, svarade han. 

Se hela klippet i spelaren ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!