Elena Belle och Michael Theanne
Elena Belle och Michael Theanne

Elena Belle hedrade Michael Theanne med minnesstund

Michael Theanne dog plötsligt den 29 februari. Under måndagen ägde minnesstunden rum för att hedra honom. På Instagram delar nu hans hustru Elena Belle med sig av bilder från dagen.


Det var lördag den 29 februari som Elena Belles make – managern Michael Theanne – kollapsade nära sitt hem i Los Angeles. Han hade då varit på en hajk med sina hundar. Michaels liv gick inte att rädda.

Elena och Michael har dottern Luna Belle, 2, tillsammans. På Instagram berättade Elena om sorgen att ha mist sin make och Lunas pappa.

Michael Theanne, Elena Belle och Luna Belle. Bildkälla: Stella Pictures.

"Michael, min ängel, min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappan som jag kunde önska får Luna. Jag talar för alla när jag säger att du var den roligaste och mest omtänksamma person vi någonsin mött. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket vi kommer sakna dig. Mitt hjärta blöder och jag kan inte tro att det är sant", skrev hon.

Michael Theanne och Elena Belle. Bildkälla: Stella Pictures.

Hedrades av vänner och familj

Under måndagen ägde minnesstunden för Michael rum. På den exklusiva medlemsklubben Malibu Beach House invid havet så samlades vänner och familj för ett sista farväl av Michael och för att fira hans liv. Videoklipp visar hur gästerna sprutade Champagne och släppte ut vita duvor som flög ut mot horisonten.

Steve Aoki var en av gästerna på minnesstunden. Bildkälla: Instagram/officialelenabelle

Bland gästerna fanns dj:n Steve Aoki, som Michael var manager åt. Även Hollywoodfruarna Gunilla Persson, Siv Cotton och Maria Montezami hedrade Michaels minne. Under minnesstunden gjorde flera av gästerna tatueringar för att hylla Michael. Elena själv tatuerade in "MT11" och "Luna".

Elena Belle tatuerade in sin mans initialer och dottern Lunas namn. Bildkälla: Instagram/officialelenabelle

Även Michaels 72-åriga mamma gjorde en tatuering i sin sons minne. 

Vita duvor släpptes ut under minnesstunden. Bildkälla: Instagram/officialelenabelle

"Vi ses snart min älskade"

På Instagram har Elena Belle nu delat med sig av bilder och videos från minnesstunden. Till en serie bilder skriver Elena:

"Michael du gav mig de bästa sex åren av mitt liv. Du såg min själ, du trodde på mig, du älskade mig som ingen annan, och du gav mig den största gåvan i livet i form av vår dotter Luna. Du var så hängiven din familj, du ville att vi skulle göra allting ihop och gjorde oändligt med magiska äventyr tillsammans. Vackra minnen som jag aldrig kommer att glömma", skriver hon och fortsätter:

"Jag och Luna kommer alltid att prata om dig, och hon kommer alltid att vara stolt över dig precis som jag är. Vi kommer att sakna dig varje dag, tills vi möts på andra sidan. Men tills dess har jag en liten bit av dig i Luna. Hon är verkligen en miniversion av dig, och högljudd och rolig som du var. Vi ses snart min älskade. Jag älskar dig. Vila i frid".

Michael Theanne blev 45 år.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

1 timme sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.