Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborgs tacos hyllas – avslöjar smarta tricket

- 10/03/2020, 19:34 -

En tacofredag är alltid en tacofredag. Men med Youtubestjärnan Linn Ahlborgs tips så kan det blir mycket mer än så.

Linn Ahlborg fortsätter att vara en stor favorit i Youtubevärlden och dagligen är det nu 465 000 människor som följer henne på sin kanal.

Linn hade en kort Youtubepause men gjorde en rungande comeback med videos som hon själv berättade skulle vara "mer avslappnade". 

– Jag tycker att många Youtubers känns tillgjorda när de spelar in och jag orkar inte det... nu får ni ta om jag är lite mera... jag, och berättar vad jag känner och tycker och kanske inte är så glammig, sa Linn då. 

Och om det gick hem...

Linn Ahlborg
Linn Ahlborg hyllas för sina knep. Bildkälla: Youtube

I kommentarsfälten under Linns videos svämmar det nu över med kärleksfulla kommentarer från prenumeranter som berättar hur mycket de uppskattar hennes videos. Och en sak som varit väldigt uppskattat är hennes mattips. 

Linn har tidigare gett sina fans sina bästa tacosknep – som att exempelvis smälta osten på det mjuka tacobrödet innan man har på köttfärs och annat i. Hon har även berättat att hon själv brukar ha krossade nachoschips i sina tacos för extra crunch.

Men nu har hon kommit med ännu ett tips. 

När Linn gör fisktacos så använder hon nämligen helt vanliga fiskpinnar som hon steker och lägger i brödet tillsammans med vanliga tillbehör. 

Linns tacostips till fish taco är att använda sig av vanliga fiskpinnar som man enkelt kan lägga i sitt bröd. Bildkälla: Youtube

Att hon inte använder guacamole går såklart att diskutera, men ja, vi är många som kommer att ta efter detta knep.