Harvey Weinstein och Jennifer Aniston
Harvey Weinstein dödshotade Jennifer Aniston

Harvey Weinstein dödshotade Jennifer Aniston

Den amerikanska filmproducenten Harvey Weinstein utfärdade hotet mot Jennifer Aniston i ett mejl som nu har blivit offentligt. "Jen Aniston borde dödas", skrev en rasande Weinstein.


Harvey Weinstein, 67, har utfärdat ett dödshot mot Jennifer Aniston, 51. Det avslöjas i nya dokument som nu har offentliggjorts, skriver Huffington Post.

Dokumenten visar flera mejl som Harvey skickade till sin dåvarande representant Sallie Hofmeister. Det hela grundade sig i att Harvey hade fått en fråga från en reporter på tidningen National Enquirer huruvida han hade tafsat på Aniston. Just de anklagelserna mot Harvey visade sig inte stämma.

I ett av mejlen skrev Weinstein till Sallie att "Jen Aniston borde dödas".

Jennifer Aniston dödshotades av Harvey Weinstein. Bildkälla: Stella Pictures.

Dömdes till 23 års fängelse 

Anistons publicist Stephen Huvane bekräftade för både The Times och Variety att Aniston aldrig har anklagat Weinstein för trakasserier.

"Han har aldrig varit nära nog för att kunna vidröra henne. Hon har aldrig varit ensam med honom", sa han bland annat, skriver Huffington Post.

Harvey Weinstein. Bildkälla: Stella Pictures.

Anklagelserna mot Harvey Weinstein kom att bli startskottet för metoo-rörelsen hösten 2017. Över 80 stycken kvinnor har vittnat om att de utsatts för övergrepp av Weinstein.

I slutet av februari 2020 dömdes Harvey Weinstein för sexuellt övergrepp och våldtäkt. Under onsdagen föll domen mot Weinstein – han får 23 års fängelse.

/
Senaste nytt

"Rörd och glad" Fosse i Rinkeby

The Pretenders kommer till Sverige

Rockbandet The Pretenders med sångerskan och gitarristen Chrissie Hynde i spetsen kommer till Sverige i vår.

Nya säsongen av "Bachelor" uppskjuten

1 timme sedan
Det skulle ha sänts en ny säsong av "Bachelor" i TV4 i höst, inspelad i Mexiko och med en ny programledare. Men programmet är uppskjutet.

Oprah Winfrey chockar världen med sitt nya utseende: "Ozempic?"

1 timme sedan
När Oprah Winfrey gick på premiären av The color Purple i Los Angeles så riktades genast världens strålkastarljus på talkshowlegenden – som ser väldigt annorlunda ut jämfört med för bara ett par månader sedan. Ozempic, tror många.

The Hives först ut i Venezuela

1 timme sedan
Svenska The Hives blev det första rockbandet på över tio år att spela live i Venezuela. Landet börjar nu öppnas upp mot omvärlden efter år av sanktioner och politiska oroligheter, som bland annat har satt stopp för internationella samarbeten och artisters turnéer.

TV4 svarar på tittarkritiken efter Robinson-finalen: "Vann verkligen Pelle?"

2 timmar sedan
Det var under torsdagen som Pelle Lilja kammade hem visten i Robinson 2023. Och finalen blev en riktig nagelbitare.